Juventus i dalje uz Jeep i 4xe oznake, novi dresovi već donijeli uspjeh

Juventus i dalje uz Jeep i 4xe oznake, novi dresovi već donijeli uspjeh

U sezoni 2021./2022., nogometaši Stare dame nositi će logotip 4xe istaknut na novom dresu crno-bijelih, zajedno s logotipom marke Jeep…

Suradnja marke Jeep i Juventusa nastavlja se. U sezoni 2021.-2022., novi dres crno-bijelih sadržavat će već tradicionalno crno-bijele okomite pruge, s grafikama koje su u skladu s tradicijom. Također će sadržavati logotip 4xe uz logotip marke Jeep, kako bi naglasio evoluciju marke prema održivoj mobilnosti.

Nova tehnologija 4xe ugrađena je u Compass i Renegade 4xe, najprodavaniji plug-in hibridni terenac u Italiji, te u novi, kultni Wrangler 4xe, najsnažniji, najučinkovitiji, održivi i tehnološki najnapredniji Wrangler ikad.

Novi dres prvi put se pojavio u finalu Coppa Italia 19. svibnja, a koji se pokazao pobjedničkim.

4xe tehnologija, evolucija Jeepa 4×4 filozofije

Elektrifikacija je temeljni korak u razvoju marke Jeep i predstavlja njezinu opredijeljenost da postane lider u tehnologijama za sve održiviju mobilnost, zadržavajući pritom temeljne vrijednosti avanture, autentičnosti, slobode i strasti.

Ljubaznošću plug-in hibridne tehnologije, Jeep 4xe plug-in hibridni modeli nude najbolje performanse i dinamiku vožnje u bilo kojem Jeep SUV-u ikad. Doslovno su sposobni “ići bilo kamo i učiniti bilo što”, citirajući dobro poznatu tvrdnju marke (“Idi bilo gdje, učini bilo što”). Istodobno, oni su idealni automobili za svakodnevnu vožnju u gradu, uključujući potpuno električni način rada s nula emisija, a vrlo su jednostavni za upotrebu i punjenje.

80 godina povijesti, 10 sezona s Juventusom

Ove godine marka Jeep slavi 80. rođendan. Važna godišnjica kojom se slavi sloboda, želja da se nadmaši, postavi novi rekord i prihvati nove tehnologije, ne zadržavajući se na prošlim uspjesima, a neprestano se radujući sljedećem. Ova filozofija objedinjuje Jeep i Juventus, dobitnu kombinaciju uspostavljenu u sezoni 2012.-2013., U ime zajedničkih vrijednosti poput autentičnosti i strasti.

Foto: Jeep

cvs-mobile.com
Juventus i dalje uz Jeep i 4xe oznake, novi dresovi već donijeli uspjeh

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.