Jürgen Klopp postao vlasnikom Opel Astre, ipak je najbolji službeni auto!

opel astra sports plugin hybrid juergen klopp

Omiljeni nogometni trener i menadžer nogometnog kluba Liverpool sada vozi elektrificirano, u njegove ruke stigla je Opel Astra…

Dugogodišnji ambasador marke Opel zagovara najnoviju generaciju kompaktne klase od njezine svjetske premijere prošle jeseni. A sada – kao što pokazuje ovaj video – oduševljeni Jürgen Klopp je preuzeo svoju novu Opel Astru plug-in hibrid u Liverpoolu.

S novom Astrom plug-in hibrid Klopp vozi u novu eru. “Moj debi u električnoj mobilnosti. Sad vozim na električni pogon – uzbudljivo!” uzvikuje dvostruki dobitnik nagrade “Best FIFA Men’s Coach”. S izlaznom snagom sustava od 180 KS i najvećim okretnim momentom od 360 Nm, karizmatični Nijemac u dinamičnom tempu može na treninge i utakmice. Kloppov zaključak o njegovoj novoj Astri – “Izgleda sjajno, dobar je osjećaj. Baš kakav auto i treba biti!”

Jürgen Klopp postao vlasnikom Opel Astre, ipak je najbolji službeni auto! 25

Osim tehnologije nove Astre, Jürgena Kloppa jednako je impresionirao i njezin dizajn. Čak se i sam uključio tijekom posjeta Centru za dizajn u Rüsselsheimu dok je nova Astra još bila u razvoju.

Napokon malo razloga za sreću, Klopp i njegov Liverpool nisu ušli najbolje u sezoni…

Foto: Opel