Hyundai i20 N i i20 N Line i službeno u Turskoj krenuli s proizvodnjom

hyundai sop i n and i n line

Krenula je proizvodnja potpuno novih i20 N i i20 N u tvornici u Turskoj, a prve isporuke očekuju se već krajem lipnja…

Hyundai Motor započeo je proizvodnju novih linija i20 N i i20 N u proizvodnom pogonu Hyundai Assan Otomotiv Sanayi u Izmitu, u Turskoj. Novi modeli pridružuju se i10, i10 N Line i standardnoj i20 izvedbi. Potpuno novi Bayon također će započeti proizvodnju u pogonu kasnije ove godine.

Novi i20 N Line osmišljen je kako bi pružio dinamično iskustvo još većem broju kupaca. Dinamičnom izgledu automobila doprinose sivi naglasci inspirirani duhom motosporta, glatki stražnji odbojnik, svjetlo za maglu u obliku trokuta i kromirani dvostruki ispušni sustav prigušivača.

Potpuno novi i20 N Line nudi standardni 1,2-litreni MPi motor s 84 KS i 1,0-litreni T-GDI motor sa 100 KS ili 120 PS. Dostupan je s 48-voltnom hibridnom tehnologijom, koja se također može kombinirati s inteligentnim ručnim mjenjačem (iMT) za još veću učinkovitost goriva.

hyundai sop i n and i n line

Potpuno novi i20 N nudi maksimalnu zabavu u vožnji zahvaljujući motoru visokih performansi i dinamičnim tehnološkim inovacijama.

Novi N model pokreće 1,6-litreni GDI motor i 6-brzinski ručni mjenjač (6MT). Automobil isporučuje maksimalnu snagu od 204 KS i krajnjih od 230 km/h, prelazeći od 0-100 km/h za samo 6,2 sekunde.

I potpuno nova i20 N linija i posve novi i20 N osmišljeni su kako bi korisnicima donijeli malo više dinamike. Istina, ali puno, puno više u istinskom N modelu.

Foto: Hyundai