Ford je nakon dvomjesečne pauze ponovno pokrenuo proizvodnju automobila

Ford je zbog koronavirusa odlučio produljiti obustavu proizvodnje do svibnja

Ford je prošlog tjedna ponovno pokrenuo proizvodnju automobila u svojim europskim tvornicama, a prioritet proizvodnje imaju već naručena vozila kako bi se smanjile liste čekanja…

Nakon gotovo dvomjesečne obustave uzrokovane pandemijom koronavirusa, od prošlog tjedna, Fordova vozila ponovno silaze s proizvodnih linija u tvornicama u Njemačkoj, Rumunjskoj i Španjolskoj.

U prvoj fazi ponovnog pokretanja većine pogona u Europi, proizvodnja započinje s niskom razinom iskorištavanja kapaciteta te će se postepeno povećavati tijekom sljedećih nekoliko mjeseci. Prednost u proizvodnji imaju već naručena vozila kako bi se vrijeme isporuke skratilo što je više moguće.

Ford je nakon dvomjesečne pauze ponovno pokrenuo proizvodnju automobila
(foto: Ford)

U svim proizvodnim objektima propisani su Fordovi globalni standardi o protokolima, distanci, zaštiti zdravlja i sigurnosti zaposlenika. Od svih zaposlenika se svakodnevno traži da naprave postupak samoprocjene zdravstvenog stanja te da koriste obvezni osobni “care kit”, odnosno zaštitne setove koji uključuju Fordove maske za lice i druge higijenske potrepštine.

Erfolg LED žarulje
Ford je nakon dvomjesečne pauze ponovno pokrenuo proizvodnju automobila

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.