Evo kako Volkswagen priprema Golf 8 za borbu protiv hrđe

Evo kako Volkswagen priprema Golf 8 za borbu protiv hrđe

Novi modeli zahtijevaju detaljne testove, od onih klasičnih u vožnji, pa do trajnosti same karoserije…

Volkswagen i njihov tim inženjera po već uhodanoj špranci simuliraju proces starenja automobila, kako bi uvidjeli moguće posljedice kroz prvih 12 godina. Ovaj detaljni test provodi se na svakom novom modelu, pa tako i na električnom ID.3.

Korozija, koja se obično naziva hrđom, postaje veliki neprijatelj svih automobila i samih vlasnika. Nije tajna, da ova pojava često sugerira na kvalitetu proizvoda i doprinosi na sam imidž tvrtke.

Već desetljećima Volkswagen dosljedno primjenjuje mjere zaštite od korozije kako bi osigurao visoku kvalitetu proizvoda. Zaštita od korozije započinje mnogo prije proizvodnje – zapravo ona je od početka dizajnirana za svaki novi model vozila. Mjesecima prije i nakon povećanja proizvodnje, budući modeli vozila podvrgavaju se sveobuhvatnim testovima na posebnom poligonu i u laboratoriju kako bi simulirali sve stresove koje automobil prolazi, a sve to u kratkom vremenskom test razdoblju

Pogledajte kakvu je ‘torturu’ prošao Golf 8

Erfolg LED žarulje
Evo kako Volkswagen priprema Golf 8 za borbu protiv hrđe

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.