Cupra stigla do nogometaša Barcelone, Formentor pobrao najviše pohvala

Cupra FC Barcelona

Barçini igrači konfigurirali su svoje verzije CUPRA Formentor, CUPRA Leon i CUPRA Ateca…

Cupra je nova zanimljiva priča autoindustrije. Zna to i 19 igrača nogometnog giganta FC Barcelona, koji su odlučili sudjelovati u događaju marke, uključujući Gerarda Piquéa, Sergio Busquets neizostavni ambasador marke – Marc ter Stegen

Marc ter Stegen: “Jako sam sretan što su moji suigrači imali priliku otkriti svijet CUPRA i personalizirati svoj savršeni model”

CUPRA je prikazala svoj asortiman zajedno s natjecateljskim automobilima i električnim konceptom CUPRA Tavascan. Sve to su iskusiti u trening centru Ciutat Esportiva Joan Gamper koji je okupio 19 nogometaša. Igrači Barçe dobili su priliku zakoračiti u svemir napredne marke, osjetiti suvremeni dizajn njezinih modela i digitalno prilagoditi svoj savršeni automobil..

Kapetani Gerard Piqué i Sergio Busquets, nove akvizicije kluba Sergiño Dest i Miralem Pjanic, nizozemski veznjak Frenkie de Jong i Marc ter Stegen neki su od igrača koji su se odlučili približiti prostoru koji je marka postavila u klupskom trening centru. Događaj je održan pridržavajući se svih potrebnih mjera zaštite od pandemije, a Formentor je definitivno pobrao najviše pohvala.

foto: Seat / Cupra