Cupra stigla do nogometaša Barcelone, Formentor pobrao najviše pohvala

Cupra stigla do nogometaša Barcelone, Formentor pobrao najviše pohvala

Barçini igrači konfigurirali su svoje verzije CUPRA Formentor, CUPRA Leon i CUPRA Ateca…

Cupra je nova zanimljiva priča autoindustrije. Zna to i 19 igrača nogometnog giganta FC Barcelona, koji su odlučili sudjelovati u događaju marke, uključujući Gerarda Piquéa, Sergio Busquets neizostavni ambasador marke – Marc ter Stegen

Marc ter Stegen: “Jako sam sretan što su moji suigrači imali priliku otkriti svijet CUPRA i personalizirati svoj savršeni model”

CUPRA je prikazala svoj asortiman zajedno s natjecateljskim automobilima i električnim konceptom CUPRA Tavascan. Sve to su iskusiti u trening centru Ciutat Esportiva Joan Gamper koji je okupio 19 nogometaša. Igrači Barçe dobili su priliku zakoračiti u svemir napredne marke, osjetiti suvremeni dizajn njezinih modela i digitalno prilagoditi svoj savršeni automobil..

Kapetani Gerard Piqué i Sergio Busquets, nove akvizicije kluba Sergiño Dest i Miralem Pjanic, nizozemski veznjak Frenkie de Jong i Marc ter Stegen neki su od igrača koji su se odlučili približiti prostoru koji je marka postavila u klupskom trening centru. Događaj je održan pridržavajući se svih potrebnih mjera zaštite od pandemije, a Formentor je definitivno pobrao najviše pohvala.

foto: Seat / Cupra

Erfolg LED žarulje
Cupra stigla do nogometaša Barcelone, Formentor pobrao najviše pohvala

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.