BMW M2 začinjen Performance Parts dodatkom, odličan ili u sferi 2Fast & 2Furious?

BMW M  Performance

Novi BMW M2 obećava užitak u vožnji kroz svaki kilometar, bilo u gradu ili na nekoj zavojitoj prometnici…

Karakter kompaktnog sportskog automobila visokih performansi nadahnut utrkama posebno se može naglasiti BMW M Performance detaljima. Paket koji je dostupan odmah, po lansiranju novog M2 (koje počinje u travnju 2023.), a pronaći se i u opciji za naknadnu ugradnju iz asortimana originalne BMW dodatne opreme.

BMW M2 začinjen Performance Parts dodatkom, odličan ili u sferi 2Fast & 2Furious? 25

BMW M Performance dijelovi za aerodinamiku automobila, pogonski sklop, šasiju i kokpit nude širok izbor opcija za prilagodbu novog BMW M2 s maksimalnim performansama na umu. Sve komponente razvijene su na temelju stručnosti BMW M odjela iz iskustva stečenog tijekom pet desetljeća, te su precizno podešene kako bi odgovarale specifičnim karakteristikama modela s dvoja vrata. Oni pojačavaju čistokrvne performanse novog BMW M2, šestocilindrični redni motor od 338 kW/460 KS sam po sebi dovoljno govori.

BMW M2 začinjen Performance Parts dodatkom, odličan ili u sferi 2Fast & 2Furious? 26

Svi proizvodi za naknadnu ugradnju u portfelju BMW M Performance dijelova ističu se svojim dojmljivim dizajnom, ekskluzivnim materijalima i vrhunskom kvalitetom. Vanjske komponente BMW M Performance za novi BMW M2 stoga do savršenstva odgovaraju stilu i geometriji modela s dvoja vrata. I već su prošli homologaciju zajedno s cjelokupnim vozilom, što znači da su u skladu sa zakonskim sigurnosnim propisima kao i vlastitim strogim standardima BMW Grupe.

BMW M2 začinjen Performance Parts dodatkom, odličan ili u sferi 2Fast & 2Furious? 27

Foto: BMW