Mercedes-AMG C 63 S E Performance u Formula 1 izdanju

Mercedes C F

Najnoviji Mercedes-AMG C 63 S E PERFORMANCE, dolazi sa znanjem i iskustvom iz Formule 1, donosi najsuvremenije tehnologije iz motosporta na cestu.

Inovativni hibridni model s električnim motorom i AMG baterijom visokih performansi na stražnjoj osovini kombinira superiornu snagu sustava od 500 kW (680 KS) s impresivnom dinamikom vožnje i visokom učinkovitošću. To čini Mercedes-AMG C 63 S E Performance savršenim ambasadorom sportskog odjela u danima pred nama. S ekskluzivnim vanjskim i unutarnjim značajkama posebnog modela “F1 Edition”, Mercedes-AMG sada čini elektrificiranu budućnost još vidljivijom.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance u Formula 1 izdanju 25

“F1 izdanje” dostupno je za limuzinu i karavan godinu dana od početka prodaje. Ekskluzivna ‘Manufaktor’ alpsko siva jednobojna završna obrada upečatljiva je značajka. Kombinira se s folijom na bokovima vozila koja se sastoji od AMG loga i prijelaza boja od sive do crne nijanse. Crvene ukrasne linije na bokovima te prednjim i stražnjim pregačama dodaju dodatne naglaske u boji. 20-inčni AMG kovani naplatci u dizajnu s 5 dvostrukih krakova obojeni su u mat crno. Crveni rubovi rubova daju atraktivan kontrast i tako slijede shemu boja kotača službenog FIA F1 medicinskog automobila.

 

Paket AMG Aerodynamics, razvijen u zračnom tunelu, poboljšava karakteristike upravljanja pri velikim brzinama i poboljšava dinamičan vizualni dojam. Aerodinamični elementi uključuju veći prednji spliter, rub spojlera na poklopcu prtljažnika (samo limuzina), redizajnirane obloge na bočnim nosačima i dodatnu ploču difuzora.

AMG Night paket I i AMG Night paket II također poboljšavaju izgled “F1 izdanja”. Prednji spliter, ukrasni elementi na prednjim krilima, kućišta vanjskih retrovizora, ukrasna letvica pojasa i okviri prozora su svi završeni u crnoj boji visokog sjaja. Osim toga, rešetke rešetke hladnjaka, dvostruki obrubi ispušnih cijevi AMG ispušnog sustava i oznaka modela na poklopcu prtljažnika, svi su obrađeni crnim kromom. AMG poklopac spremnika za gorivo u srebrnoj kromiranoj boji s natpisom “AMG” također naglašava posebno izdanje.

Mercedes-AMG C 63 S E Performance u Formula 1 izdanju 26

Interijer karakterizira kontrast crne i crvene boje. AMG Performance sjedala posebno su profinjena s presvlakama od Exclusive crne nappa kože s crvenim ukrasnim šavovima i utisnutim AMG amblemima u prednjim naslonima za glavu. Slijede sportski izgled baš kao i sigurnosni pojasevi u crvenoj boji i ekskluzivni AMG karbonski ukrasni elementi s crvenim koncem. AMG Performance upravljač od nappa kože već je na prvi pogled dojmljiv izgledom. Završni detalji su ekskluzivna oznaka Edition u unutrašnjosti i specifične AMG podne prostirke s crvenim ukrasnim šavovima i F1 logom.

Kako bi zaštitili vrijedno vozilo, svaki kupac dobiva prilagođeni AMG Indoor Car Cover s logotipom F1. Sa svojom prozračnom vanjskom oblogom od sintetičke tkanine otporne na trganje i antistatičkom unutarnjom tkaninom od flanela, štiti vozilo u garaži od prašine i ogrebotina.

Foto: Mercedes-Benz