Auto klub Vrbovec po prvi put kao domaćin tuning showa i konačna najava buđenja auto scene

Auto klub Vrbovec

Ljubitelji automobila konačno će nakon pandemije imati prilike uživati u dobrom društvu i još boljim limenim ljubimcima…

Idući vikend, 18. srpnja u programu svih tuning entuzijasta, sigurno je podcrtani i prvi službeni event organiziran od strane Auto kluba Vrbovec.
Tuning event bit će mjesto zaljubljenika u automobile, a sve će se održati na lokaciji Brdo 10, u Vrbovcu. Preciznije, na parkiralištu II. osnovne škole Vrbovec.

AK Vrbovec

Cijeli događaj će osim obilja dobre energije biti zamišljen kao promocija auto-moto svijeta.

No, da ne prođe sve bez natjecateljskog duha, pobrinuli su se organizatori, koji će tražiti najbolje u kategoriji ‘Style’. Dakle, ocjenjivat će se automobili podijeljeni u spektru – ‘Best German‘, ‘Best Italian‘, ‘Best French‘, ‘Best JDM‘, ‘Best Of Show‘.

AK Vrbovec

Također, sudionici će se okušati i u ‘Car limbo’ izvedbi, kroz dva mjerenja, od krova i od poda. A ljubitelji glasnih tonova uživat će u dB drag natjecanju ispuha i usisa.

Ako ste zainteresirani za dolazak, ovdje se možete prijaviti. Prijave za izlaganje automobila za style/car limbo/dB možete ispuniti ovdje..

Auto klub Vrbovec

U bogatom glazbenom i zabavnom programu, najviše će biti smijeha. Zato ako mislite da ste najbolji u guranju automobila (3 osobe – 2 guraju + 1 u autu), povlačenju užeta (3-6 osoba po ekipi) ili možda bacanju gume u dalj (2 bacanja po osobi), ne propustite priliku ponijeti medalju oko vrata i ostale bogate nagrade.