Bentley Mulsanne u specijalnoj izvedbi za kinesko tržište!

Bentley Mulsanne u specijalnoj izvedbi za kinesko tržište!

Bez obzira što su sve oči još uvijek uprte u novu, redizajniranu inačicu modela Continental GT, Bentley je za kinesko tržište pripremio posebnu Mulliner ediciju svoje luksuzne limuzine…

Ograničeno izdanje luksuzne limuzine Mulsanne dolazi u Black Velvet boji, u crnoj boji s crvenim pigmentima, ili u Onyxu, tamno plavoj boji pomiješanom s drugim tamnim tonovima. Svaka od 15 Mulsanne limuzina sadrži ručno oslikanu zlatnu dizajnersku liniju koja se proteže od prednjeg svjetla, dolje prema stražnjim vratima.

Bentley Mulsanne u specijalnoj izvedbi za kinesko tržište! 1
Posebna edicija ima mnoštvo logotipova engleske zastave (foto: Bentley)

Još jedna zlatna dizajnerska linija prati stražnji dio automobila do stražnjih svjetala. To je suptilan dodir koji dodaje kontrast Mulsanneovoj inače mračnoj vanjštini. Veliki 21-inčni polirani kotači s 14 krakova standardni su dio opreme dok je Mulliner standardnu ​​rešetku koja se može pronaći na “uobičajnim” Mulsanne modelima zamjenio svojom rešetkom “Serenity” s dvostrukim dijamantnim uzorkom.

Bentley Mulsanne u specijalnoj izvedbi za kinesko tržište! 2
Nova prednja maska zajedno sa velikim kotačima ne ostavlja nikoga ravnodušnim… (foto: Bentley)

U unutrašnjosti sve je luksuzno i prekriveno raznim furnirima, kožama, metalima i drugim najfinijim materijalima. Najupečatljiviji novi detalj unutra je londonski obris koji je uklopljen u sva četiri sjedala. On se također nalazi na nadzornoj ploči ispred suvozača. Kupci će imati tri kombinacije boja u unutrašnjosti: Newmarket Tan s izgaranim hrastom, fireglow s carskim plavim ili Shortbread s crvenim drvetom.

Bentley Mulsanne u specijalnoj izvedbi za kinesko tržište! 3
Interijer besprijekorne kvalitete i nakon devet godina izgleda moderno… (foto: Bentley)

 

Bentleyeva luksuzna limuzina na tržištu je već devet godina, a i dalje izgleda sjajno…