Volkswagen T2 Camper u LEGO izvedbi, sjajan poklon za mlade i stare

LEgo vw t

LEGO Grupa dodala je još jedno kultno vozilo u svoj portfelj automobila, otkrivajući najnoviju verziju sveprisutnog LEGO Volkswagen T2 Camper kombija, kompletno s otvorenim krovom sa šatorom i detaljima za ljetne pustolovine.

Novi LEGO Volkswagen T2 Kamper kombi zasnovan je na istoimenom modelu iz kasnih 1960-ih i 1970-ih i nasljeđuje najomiljeniji prethodni LEGO Creator Expert Volkswagen T1 Camper Van, dodajući pritom mnoge nove značajke. Novi set veći je nego prije i odlikuje se novom bojom boje, kliznim vratima, kao i zaštitnim znakom T2 omotanim prednjim vjetrobranom Baywindow i novim, ali odmah prepoznatljivim „licem“.

LEGO VW t

Detaljni interijer LEGO Volkswagen T2 Campera također je potpuno opremljen za otvorenu cestu, s otvaranjem ormara, hladnjakom, sudoperom i plinskim štednjakom s čajnikom. Za dane na plaži, tu je set s kompletom sklopivih stolica i, naravno, daskom za surfanje, dok sklopiva stražnja klupa pruža udobno mjesto za boravak pod zvjezdanim nebom.

LEGO dizajner Sven Franic komentirao je: „Volkswagen Camper rijetka je vrsta vozila koja izaziva naklonost svih, a znamo da će LEGO verzija donijeti mnogo zabave ljudima koji jesu i nisu imali sreću iskusiti čari ovog modela.”

Lego VW T camper

“Iako Volkswagen Camper nije stranac u našoj LEGO kolekciji automobila, ova najnovija iteracija donosi još više zadovoljstva LEGO graditeljima. Pažljivo opremljen interijer zasigurno će očarati iskusne kampere i avanturiste, dok je privlačan vanjski izgled s iskačućim krovom pravi podvig naših inženjeringa, kao i kod originala. ”

LEGO Volkswagen T2 Kamper kombi bit će u prodaji 1. kolovoza 2021., po cijeni od 159,99 Eura

Foto: LEGO