Tvornički Mercedes-EQ poticaji donose 60.000 kuna uštede pri kupnji električnih ‘zvijezdi’

Mercedes EQ poticaji

Mercedes-EQ pokrenuo kampanju poticaja za kupnju električnih osobnih vozila…

Pokrećemo promjenu: Mercedes-Benz brandom proizvoda i tehnologije Mercedes-EQ stvara elektromobilni ekosustav proizvoda, usluga, tehnologija i inovacija. Mercedes-EQ utjelovljuje inteligentnu elektromobilnost. Za privlačan dizajn, izniman užitak u vožnji, veliku pogodnost za svakodnevnu primjenu i maksimalnu sigurnost. Tako se električnom vožnjom možete oduševiti uz baš onakav komfor, sigurnost i pouzdanost kakve očekujete od Mercedes-Benza.

Čista električna mobilnost znači izostanak lokalnih emisija, gotovo nečujno kretanje i izvanrednu brzinu reakcije. Sve u svemu, predstavlja potpuno novi osjećaj u vožnji i oblik mobilnosti usmjeren prema budućnosti što podsjeća na pionirski posao od prije 130 godina.

Mercedes-EQ poticaji Od 01.12.2022. Mercedes-EQ nudi tvornički EQ poticaj za kupnju 100% električnih vozila u iznosu od 60.000 kn (7.963,37 EUR) s PDVom. Bilo koji dan u godini. Odaberite bilo koji Mercedes-EQ model osobnog vozila, a mi ćemo umanjiti cijenu za iznos poticaja, neovisno o tome radi li se o vozilu sa zalihe ili narudžbi.

Održivost nema alternativu, a ovo je doprinos čišćem planetu.