Toyota RAV4 u Advanture paketu opreme kao pokazni primjer osvježenog najtraženijeg SUV modela u Europi

Toyota RAV Adventure

Dojmljiv nastup posebno u prednjem dijelu, posebno upada u oko, dok je hibridni električni pogon s inteligentnim pogonom na sve kotače (AWD-i) standard o ovoj izvedbi…

RAV4 Adventure donosi veliko osvježenje za čitav asortiman RAV4 za 2022., uključujući nova LED svjetla s novim upečatljivim potpisom dnevnih svjetla, poboljšanom udobnošću i značajkama udobnosti kabine.

Toyota donosi privlačnost i SUV autentičnu modela RAV4 uvođenjem novog Adventure paketa, dodatka postojećoj paleti koja pojačava duh modela „idi bilo gdje“ s istaknutim robusnim stilom koji je spreman za život na otvorenom, izvan asfalta.

Toyota RAV Adventure

Ova nova verzija proširit će doseg tržišta ovog modela ljudima koji žele vozilo koje odgovara njihovoj ljubavi prema životu izvan utabanih staza, uz očuvanje performansi i prednosti prednosti Toyotine hibridne električne tehnologije.

RAV4 Adventure jasno izražava svoje namjere svojim agresivnijim dizajnom prednjeg dijela. Novi izgled, potpuno crna maska ​​hladnjaka ima veći vizualni utjecaj, jer se Toyotin amblem pomiče prema dolje. Dojmljiv stav i sposobnost SUV vozila pojačani su postavljanjem prednjih svjetala za maglu u nove crne okvire.

Novi model također prihvaća promjene detalja koje se uvode u čitav asortiman RAV4 za 2022. godinu, uključujući nova LED svjetla projektora i LED prednja svjetla za maglu. Novi dizajn alu-felgi s 10 krakova.

Učinak je pojačan širim lukovima kotača i novim 19-inčnim aluminijskim naplatcima s mat sivom bojom. RAV4 Adventure bit će ponuđen i s jedinstvenom dvobojnom bojom,

U kabini postoji namjenski dizajn presvlaka sjedala, koji kombinira glatku, crnu sintetičku kožu s duboko prošivenim naslonima i jastucima, s kontrastnim narančastim šavovima u kontrastu.

Toyota RAV Adventure

RAV4 Adventure pokreće Toyotina hibridna električna tehnologija četvrte generacije i standardno je opremljen inteligentnim pogonom na sve kotače, koji osigurava dodatni kompaktni elektromotor na stražnjoj osovini. Učinkovit, ali snažan hibridni pogonski sklop, koji kombinira elektromotore i 2,5-litreni četverocilindarski benzinski motor, s jednom od najvećih toplinskih učinkovitosti na svijetu za motor serijske proizvodnje. Sve to u zbroju donosi 222 KS na sve kotače, te također omogućuje vuču (kočenih) tereta do 1.650 kg.

Zašto je RAV4 toliko omiljen među vlasnicima, dokazuje i ova snimka. Veliki SUV tako zavidno male potrošnje i velike ugode u vožnji…

U kabini je fokus na dodatnoj udobnosti i udobnosti s novom LED rasvjetom, podešavanjem snage za suvozačevo sjedalo, osvijetljenim prekidačima za upravljanje prozorima i novim, USB-C priključcima pogodnim za punjenje telefona i uređaja u pokretu.

Danas je RAV4 Hybrid također najprodavaniji elektrificirani SUV. Prve isporuke u Europi ove izvedbe mogu se očekivati u prvom kvartalu 2022.

Foto: Toyota