Rimac doveo marketinško pojačanje, poznati influencer sada je dio ekipe iz Sv. Nedelje

Misha

Misha Charoudin, poznati YouTuber slavu je stekao ponajviše zahvaljujući zanimljivim pričama o automobilima, posebno u okružju Nürburgringa…

Iako je već neko vrijeme najavljivao, ovaj tjedan se i ostvarilo. Konačno je stigao sredinom proteklog tjedna u glavni grad Lijepe naše.

Misha Charoudin, kako ste i sami mogli zaključiti, podrijetlom je iz Rusije, a oni koji prate vjerno automobilske priče na YouTubeu, sigurno su bar jednom naletjeli na ovog simpatičnog lika. Pod zadnje je živio i radio u Nürburgringu, odakle je ponajviše vlog uradaka na njegovom kanalu i nastalo.

No, sada isto možemo očekivati iz Svete Nedelje. Njegov zadatak biti će marketinške prirode, a u fokusu je naravno – digitalni sadržaj.

Misha je odmah u prvom Vlogu otkrio kako je iznenađen dobrim reakcijama naših ljudi. Jedan od njih je i član DriveTeam.hr (Ivan Bystryakov), koji je zajedno s ostatkom veselog društva, pomogao Mishi u upoznavanju grada, ali i shoppingu. To možete vidjeti u video prilogu u nastavku, koji je podijelio između ostalog i – Mate Rimac.

Foto: Misha Charoudin (Instagram)