Toyota je za bezbrižnu zimu pripremila posebnu ALL-INCLUSIVE ponudu za zimske gume Toyo i Continental

Toyota RAV

Toyota je za svoje vjerne kupce pripremila zanimljiv all-inclusive paket za nadolazeću zimu…

Vlasnici Toyota vozila ovih dana stvarno imaju razloga za veselje. Prije no što se svi upute prema vulkanizerima na sezonsku izmjenu guma, Toyota je pripremila poseban paket. Ovo je posebno važno kako bi održali ispravnost i performanse automobila a istovremeno zadržali sigurnost za sebe i svoju obitelj.

U svim ovlaštenim Toyota servisima zajamčena je vrhunska usluga, originalni dijelovi i dodatna oprema konstruiranu u Toyoti za Toyotu. Što se tiče paketa guma ALL-INCLUSIVE, to uključuje komplet zimskih guma Continental ili Toyo, originalne Toyota naplatke, senzore pritiska u gumama te dodatnu uslugu skladištenja guma do sljedeće zamjene. Za kraj, tu je i poklon 1L zimske tekućine za stakla.

Što se cijena tiče, za 15″ čelični naplatak i gumu TOYO u dimenziji 175/65 R15 treba izdvojiti 3840 kuna. Za 16″ čelični naplatak i gume TOYO u dimenziji 205/55 R16 treba izdvojiti 5600 kuna, dok za Continental Wintercontact TS860 u dimenziji 225/45 R17 s aluminijskim naplatkom treba izdvojiti 11.480 kuna.

Dodatna ušteda vremena je i mogućnost e-naručivanje na servis u ovlaštenom Toyota centru: U znak zahvalnosti za naručivanje na servis putem web stranice, vlasnicima poklanjamo mali znak pažnje koji će preuzeti prilikom servisa.