Tokić predstavio novu aplikaciju, besplatni digitalni suvozač donosi brojne pogodnosti

Tokić predstavio novu aplikaciju, besplatni digitalni suvozač donosi brojne pogodnosti 25
Foto: Tokić

Tokić s novom aplikacijom za pametne telefone sada je na jednom mjestu dostupna najveća trgovina auto dijelova, najbolje cijene, adrese najbližih servisa, a moći ćete plaćati i parking, čuvati račune…

Preuzimanjem aplikacije svaki novi korisnik dobit će i kupon sa 99 % popusta na tekućinu za pranje stakala u Tokić poslovnicama, a u budućnosti ga očekuje još takvih pogodnosti. Sve informacije možete pronaći klikom na LINK.

Nakon osam godina i s preko 230.000 tisuća članova Tokić programa vjernosti nova Tokić aplikacija preuzima ulogu vašeg digitalnog suvozača! Aktiviranjem aplikacije vozači dobivaju puno više od najboljih uvjeta pri kupnji auto dijelova, jer uključene su i pogodnosti izvan autoindustrije, ali i vrlo praktične funkcionalnosti koje olakšavaju vlasništvo vozila.

Tokić predstavio novu aplikaciju, besplatni digitalni suvozač donosi brojne pogodnosti 27
Foto: Tokić

S novom aplikacijom, pored dosadašnje plastične kartice koja i dalje ostaje važeća, vozači uz popust skupljaju bodove i obavijesti o najboljim aktivnim cijenama, a očekuju ih i kuponi te prigodni pokloni. Aplikacija uključuje i zanimljive savjete te sadržaj, a direktno je povezana i s Tokić web trgovinom auto dijelova s preko 30.000 artikala.

Kako pouzdan suvozač, nova aplikacija vozače rješava pretraživanja interneta, potrage za adresama i korisnim bojevima telefona. Direktno je povezana je s velikim pozivnim centrom, s više od 20 agenata, koji će vam telefonski odmah odgovoriti na sva pitanja vezana uz vaš automobil. Možete im i pisati putem WhatsAppa ili Facebook Messengera.

Tokić predstavio novu aplikaciju, besplatni digitalni suvozač donosi brojne pogodnosti 28

Uz konkretne financijske pogodnosti kroz akcije, Tokić aplikacija poznaje i brojeve svih parkirnih zona u Hrvatskoj te nudi mogućnost SMS plaćanja parkinga. Baš kao najbolji suvozač, aplikacija osigurava brzinu usluge kada ste u nevolji, praktičnost prilikom korištenja vozila i najbolje cijene prilikom kupnje dijelova i opreme.

Preuzmite besplatnu Tokić aplikaciju putem Internet trgovina App Store ili Google Play i nikad nećete biti prepušteni sami sebi u automobilu. Imat ćete svog digitalnog suvozača koji zna gdje su najbolji servisi, kada su najbolje cijene dijelova i opreme te gdje ih najbrže pokupiti.