Škoda Octavia u berbi nagrada, za početak Česima ide “Auto Express New Car of the Year 2020” titula

Skoda Octavia iV RS

Octavia još jednom dokazuje svoju izvrsnost, kao i Superb…

Nova, četvrta generacija Škoda Octavia pomela je konkurenciju na dodjeli nagrada Auto Express 2020. Češka marka odnijela je dvije pobjede u kategoriji i ukupnu titulu automobila godine. Octavia je sveobuhvatno nadmašila sve aktere ovog natjecanja.

Skoda Octavia

Dvije pobjede u kategoriji OCTAVIA došle su u žestoko konkurentnim kategorijama Compact Family Car i Estate Car. Potonja kategorijnagrada je doslovno već rezervirana za ovaj model.

No, nije samo Octavia pobrala lovorike. Osvježeni Superb proglašen je Obiteljskim automobilom godine, time je vratio naslov koji je posljednji put osvojio 2017. Potpuno ažuriran prošle godine, Superb je vratio tron zahvaljujući ukupnom dojmu i novim tehnologijama.

Skoda Superb iV

Auto Express jedna je od najistaknutijih britanskih automobilskih publikacija. S više od 25 nagrada, koje pokrivaju svaki dio britanskog tržišta automobila, nagrade Auto Express nagrađuju svakodnevnu izvrsnost.

Očekuje se da će nagrade Auto Express 2020. biti prve od mnogih za četvrtu generaciju Octavije. Njezina prethodnica zabilježio više od 20 ključnih industrijskih naslova na britanskom tržištu tijekom svoje ere…

foto: Škoda