Renault se pohvalio novim logotipom

Renault se pohvalio novim logotipom

Renault je baš poput Peugeota ovo razdoblje velikih promjena iskoristio i za preinake u vlastitim vizualima…

Nakon predstavljanja programa “Renaulucije”, ovaj novi logotip već se mogao vidjeti na prednjoj rešetki Renault 5 Prototype. Novi logotip utjelovljuje ideju da donese nešto novo, živopisno i moderno. Iako je prethodni logotip (pokrenut 2015.) možda izgledao složeno s nekim problemima čitljivosti na manjim veličinama, ovaj novi romb razlikuje se po tome što je vrlo koherentan i čitljiv u svim veličinama i materijalima; savršen kada je utisnut, šivan ili čak isklesan.

Iako Renault ima dugu tradiciju s logotipovima izrađenim od oštrih linija, počevši od logotipa iz 1946. do novog 3D pristupa koji je Style Marque izradio 1992. Nova oznaka “Nouvelle vague” za Renault je prikaz modernosti i tehnologije.

Ovaj novi logotip, već viđen u TV oglasima, također se sada koristi na Renault društvenim mrežama i bit će postavljen na svim web platformama od lipnja ove godine. Ponosno će sjediti u novoj Renaultovoj postavi od sljedeće godine, kao što će krasiti i prodajne salone.

foto: Renault

Erfolg LED žarulje
Renault se pohvalio novim logotipom

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.