Nevjerojatno, nogometaši Bayerna odbijaju voziti Audi, vodstvo kluba najavilo kazne

Bayern

Sportski direktor bavarskog nogometnog kluba Hasan ‘Braco’ Salihamidžić najavio je žestoke kazne…

Nogometaši odavno nisu najomiljeniji među ljudima, kada su njihovi postupci izvan terena u pitanju. Bogataški način života kod većine, napravio je jaz i javnost tek sada, nakon ove krize prouzročene virusom shvaća koliko su debelo preplaćeni. Abnormalni transferi (kao npr. Neymar, 222 milijuna eura iz Barcelone u PSG) sigurno su stvar prošlosti.

No, sada se u javnosti pojavila još jedna nevjerojatna vijest. Ona stiže iz Münchena, točnije nogometnog kluba – FC Bayern.

Bavarske zvijezde prema ugovoru obavezani su voziti Audi modele. To partnerstvo traje još od 2006., ali nogometaši previše ne mare do tih pravila i obveza. Što je najbolje, uručeni su im modeli poput A7, A8, Q7, Q8, ali i RS6.

Problem je izašao na vidjelo, kada je uvijek pomalo ekscentrični Jerome Boateng slupao svoj Mercedes-AMG. S druge strane, na Instagram profilima drugih nogometaša iskaču modeli poput Ferrarija, Bentleya…

Ovom problemu odlučio je stati na kraj sportski direktor Salihamidžić, koji je najavio plaćanje velike globe, do 50.000 eura ukoliko nekoga vidi u automobilu koji nema četiri prstena na maski.