Mercedes-Benz T-klasa i službeno predstavljena, Citan je sad dobio društvo

Mercedes T klasa

Mercedes-Benz predstavlja novu T-Klasu. S ovim potpuno novim modelom, marka s trokrakom zvijezdom nudi premium mali kombi za aktivni stil života. 

Prostor za cijelu obitelj, T-klasa će roditeljima ponuditi mogućnost tri dječja sjedala na stražnjoj klupi. Novi model donosi puno prostora za ljubitelje slobodnog vremena i sporta. Klizna vrata omogućuju brzi ukrcaj i iskrcaj te fleksibilne mogućnosti utovara. Nova T-klasa jako podsjeća na Citana, a krasi je širok raspon sigurnosne opreme i svestrano povezivanje.

Mercedes-Benz T-klasa i službeno predstavljena, Citan je sad dobio društvo 25

“Život postaje velik”: s novom T-klasom, Mercedes-Benz unosi udobnost u segment privatnih malih kombi vozila, a istovremeno nudi put ulaska u svijet marke sa zvijezdom svima onima koji trebaju puno prostora. Ovaj potpuno novi model kombinira multifunkcionalnost i ogromnu količinu prostora s vrhunskom razinom opreme – standardni MBUX infotainment sustav i električna parkirna kočnica, opcijski 17-inčni naplatci od lake legure, KEYLESS-GO, a tu je i ambijentalna rasvjeta , ili čak ARTICO presvlake sjedala od umjetne kože/MICROCUT.

Mercedes-Benz T-klasa i službeno predstavljena, Citan je sad dobio društvo 26

Sveobuhvatan raspon standardne sigurnosne opreme, uključujući sedam zračnih jastuka i brojne sustave pomoći u vožnji, čini ga vrhunskim, pouzdanim suputnikom za obitelji i ljubitelje aktivnog odmora. Cijene počinju od ispod 30.000 eura za benzinsku varijantu T 160 (75 kW / 102 KS), ručni mjenjač i osnovne specifikacije. U ponudi će biti još T 180 od 131 KS. Dok će dizelski dio biti popunjen varijantama – T 160d i 180d, od 95, odnosno 116 KS.

Mercedes-Benz T-klasa i službeno predstavljena, Citan je sad dobio društvo 27

T-klasa bi se već sredinom svibnja trebala naći u ponudi.

Foto: Mercedes-Benz