Mercedes-Benz S 600 Guard, limuzina rezervirana za štićene osobe

Mercedes-Benz S 600 Guard, limuzina rezervirana za štićene osobe

Nakon nedavnog napada na Markovu trgu, ovaj model izazvao je pozornost javnosti, riječ je o blindiranom Mercedes-Benz S 600 Guard izvedbi…

Model koji je naša država kupila za potrebe zasjedanja EU, ponovno se vraća u službu. Mercedes-Benz S 600 Guard pruža svestranu zaštitu do razine klase otpora VR9.

Mercedes-Benz S 600 Guard, limuzina rezervirana za štićene osobe 1

S prvoklasnom udobnošću, izvanrednim Airmatic ovjesom, snažnim V12 motorom (530 KS), inteligentnim sustavima za pomoć vozaču, Guard postavlja novi standard u pogledu zaštite osoba.

Sa svojim Guard modelima, Mercedes-Benz ima najširi raspon vozila s posebnom zaštitom.

Svojim sofisticiranim i neprobojnim zaštitnim sustavom, novi S 600 Guard odmah je ispunio sve zahtjeve osobne zaštite mjerodavnih tijela u Njemačkoj i prvo je vozilo koje je sveobuhvatno certificirano za najvišu balističku zaštitu u klasi otpora VR9 (prema BRV 2009, verzija 2).

Mercedes-Benz S 600 Guard, limuzina rezervirana za štićene osobe 2

Što se tiče eksplozivnih punjenja, novi S-Guard pokazao je svoje zaštitne sposobnosti ispunjavajući zahtjeve ERV2010, Saveznog ureda za kriminalističku istragu. Inovativni oklop donjeg dijela automobila po prvi puta gotovo u cijelosti pokriva donji dio, podnicu vozila.

Unatoč opsežnim zaštitnim mjerama, S 600 Guard se izvana teško razlikuje od standardnog modela. Njegova vanjska strana ima iste naglašene linije koje sugeriraju snagu i dinamiku, isti upečatljiv dizajn.

Mercedes-Benz S 600 Guard, limuzina rezervirana za štićene osobe 3

Zahvaljujući inteligentno integriranom oklopu, verzija Guard zadržava prvoklasni ambijent u interijeru S-klase za svoje putnike i ispunjava najviša očekivanja s obzirom na opaženu kvalitetu.

Erfolg LED žarulje
Mercedes-Benz S 600 Guard, limuzina rezervirana za štićene osobe

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.