Renault ima odličan plan za plastične boce

Renault ima odličan plan za plastične boce

Ekologija na prvom mjestu ako pitate Francuze i Renault, reciklirani materijali sigurno će ponuditi nove opcije u pogledu uređenja interijera…

Novi Renault Zoe nije inovativan samo u pogonskim smislu. S njime dolaze i neke nove stvari po pitanju korištenih materijala. Francuski div udružio se s dvije tvrtke pod zajedničkim imenom Filatures du Parc and Adient Fabrics za proizvodnju obloga od recikliranih materijala – u ovom slučaju od plastičnih boca, starih sigurnosnih pojaseva i tkanina.

Ova grupacija patentirala je cijeli proces, a tvrdi se da se tako za 60% smanjuje emisija CO2 u proizvodnji obloga sjedala.

U Renaultu ističu kako ovaj materijal nije korak unatrag, štoviše, on ispunjava sva zahtjeve po pitanju udobnosti i trajnosti. Također, ne odbacuju mogućnost da u budućnosti cijela ponuda vozila bude ekološke naravi, od recikliranih materijala.

Nama se sviđa ideja i sama inicijativa.

Erfolg LED žarulje
Renault ima odličan plan za plastične boce

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.