Mercedes-AMG SL i službeno u Hrvatskoj, kultni roadster opet će fascinirati

Mercedes AMG SL

Novi Mercedes‑AMG SL krasi prodajni salon Emil Frey Auto Centra na zagrebačkom Jankomiru…

Novi SL je i službeno dostupan domaćim kupcima. Novo izdanje ikone u Njemačkoj je dostupno bilo već s krajem proljeća, a svoje ljubitelje osvojio je brojnim mogućnostima, najviše s klasičnim mekim krovom i sportskim karakterom.

Mercedes-AMG SL i službeno u Hrvatskoj, kultni roadster opet će fascinirati 26
Istovremeno, luksuzni roadster, u 2+2 formatu sjedala, posebno je prikladan za svakodnevnu upotrebu i po prvi put donosi svoju snagu na cestu s potpuno varijabilnim AMG Performance 4MATIC+ pogonom na sve kotače. Između ostalog, novi SL donosi još naprednije tehnologije kao što su ovjes AMG Active Ride Control s aktivnom stabilizacijom protiv prevrtanja, upravljanje stražnjom osovinom, opcijski dostupan AMG keramički visokoučinkoviti kompozitni kočioni sustav i standardno ugrađen Digital light s funkcijom projekcije izoštravaju sportske specifikacije.
Mercedes-AMG SL i službeno u Hrvatskoj, kultni roadster opet će fascinirati 27
U kombinaciji s AMG 4,0-litrenim V8 biturbo motorom (585 KS), to rezultira iskustvom vožnje koja će donositi hedonizam za sve putnike u vozilu. Brojne opcije također nude širok spektar individualizacije.Konkretan primjerak koji se nalazi u Kovinskoj 5 na Jankomiru, oduševljava svojom konfiguracijom. Manufaktur alpine siva nijansa karoserije i Napa crveno-crna koža (u doplati vrijedna 29.645 kuna) odlično idu zajedno.

Budući vlasnik zbilja će imati puno razloga za uživanje…

Cjenik AMG SL izvedbe donosi tri varijante. Sve kreće s AMG SL 43 (381 KS) po cijeni od 1.132.235 kuna, SL 55 4MATIC+ (476 KS) od 1.590.290 kuna. Kruna ponude je upravo model kao iz salona, SL 63 4MATIC+ dostupan je od 1.882.850 kuna.