Mercedes-AMG CLA 45 S krasi zagrebački salon i uskoro veseli novog vlasnika!

CLA S Emil Frey

U zagrebačkom Jankmomiru, u prodajnom salonu Emil Frey Auto Centra, svoje je mjesto pronašao i novi Mercedes-AMG CLA 45 S, koji broji čak 421 KS…

Iz fantastičnog 2,0-litrenog turbobenzinskog motora AMG stručnjaci su uspjeli razviti čak 421 KS te 500 Nm okretnog momenta. Da je CLA 45 S paprena ‘mašina’, dokazuju i brojke; sprint do ‘stotke’ hvata za svega četiri sekunde, dok maksimalna brzina iznosi 270 km/h.

CLA S Emil Frey

Blagodati poput automatskog mjenjača sa 9 stupnjeva prijenosa te 4MATIC+ pogon na sva četiri kotača omogućuju beskrajno uživanje u vožnji, a budući je kupac odabrao ‘ziherašku’ kombinaciju crne metalik boje te Aero paketa koji donosi agresivnije branike te stražnji difuzor, ovaj automobil izgleda još agresivnije.

Tu su i 20″ aluminijski naplatci te velika kočiona kliješta obojena u crvenu boju, što daje sjajan kontrast na ovom sportskom coupe modelu. Za kraj, četiri ispušne cijevi daju do znanja da je riječ o najsnažnijoj, 45 S inačici.

CLA S Emil Frey

Premda je početna cijena za CLA 45 S u Hrvatskoj 517.000 kuna, a konkretni salonski primjerak sa brojnim dodacima dogurao je do vrijednosti od 700.000 kuna.

Puno sretnih kilometara novom vlasniku…

foto: Driveteam.hr