McLaren 620R u MSO R Pack izdanju glasniji i ekskluzivniji, ali i puno skuplji način zabave

auto mclaren aa original ratio

McLaren 620R sada se može naručiti s paketom R koji dodaje agresivnije stilske značajke…

McLaren 620R cestovna je verzija trkaćeg modela 570S GT4. No, zahvaljujući posebnoj MSO diviziji, dobio je R Pack dodatak koji se sastoji od brojnih vizualnih nadogradnji, al i i glasnijeg ispušnog sustava načinjenog od titana. Do sada je McLaren potvrdio samo R Pack za Europu, Bliski Istok i Afriku, bez riječi o dostupnosti u SAD-u.

auto mclaren acf original ratio

R Pack dodaje više dijelova načinjenih od karbonskih vlakana. Sadrži rešetke prednjih blatobrana i krov od karbonskih vlakana, kao i unutarnji paket od karbonskih vlakana.

auto mclaren bba original ratio

Prema McLarenu, krovna konzola od karbona je funkcionalna, a uključuje i značajku aktivnog indukcijskog zvuka i kameru za snimanje video zapisa sesija kao dio automobilskog sustava McLaren Track Telemetry (MTT).

auto mclaren dc original ratio

Poseban SuperSports ispušni sustav glasniji 5 decibela je glasniji u odnosu na ostale ispušne sustave McLaren Sports Series, a automobilu daje “oštriju i značajniju ispušnu notu”. Ispod poklopca je dobro poznati 3.8 twin-turbo benzinac V8 sa 620 KS i 620 Nm, a do stotke stiže za svega 2,9 sekundi.

Ovaj paket može se nadoplatiti za 25 tisuća funti, a ukupno će biti proizvedeno 225 primjeraka ovog moćnog jurišnika.