Matrix je opet u kinima, a s njime i nova G-klasa u akciji!

Matrix G klasa

Novi film “The Matrix Resurrections” proslavio je svoju američku premijeru u Castro Theatreu u San Franciscu 18. prosinca 2021.

U filmu će se publika vratiti u svijet dviju stvarnosti: jedne, svakodnevnog života; drugo, ono što se krije iza toga. Neo, glavni lik u filmu, ponovno je suočen s ključnim pitanjem: plava ili crvena pilula? Ako uzme plavu pilulu, ostaje u svakodnevnom životu simuliranog svijeta Matrixa. Odabere li crvenu boju, bježi iz života određenog izvanzemaljcima u nepoznati stvarni svijet i ponovno se bori protiv vladavine strojeva.

Mercedes-Benz se na premijeri pojavio kroz postavljanje impozantne crvene pilule pored povijesne filmske palače. Bio je dugačak oko 12 metara, širok četiri i visok 3,5 metara. U njemu je predstavljen snažni Mercedes-AMG G 63u selenit sivoj boji. U filmu, off-road ikona G-Klasa također sudjeluje u brzoj potjeri. Doduše u G 550 izvedbi, više pobunjenika utire put Neu i Trinityju, kroz dva glavna filmska lika, da pobjegnu iz Matrixa.

Matrix G klasa
Na setu je bilo prilično živo… (foto: Daimler)

“G-klasa i crvena pilula jako dobro idu zajedno. Oboje se zalažu za slobodu, individualnost i samoopredjeljenje. Zato smo oduševljeni što možemo podržati Warner Bros. Pictures u svjetskom kino izdanju filma ‘The Matrix Resurrections’ s izvanrednom instalacijom koja plijeni pozornost”, kaže dr. Emmerich Schiller, izvršni direktor Mercedes-Benz G GmbH i voditelj odjela Odjel proizvoda za terenska vozila u Mercedes-Benzu AG.

Foto: Daimler