MAN s Palfinger nadogradnjom pojačava Aquaterm

MAN AQUATERM Palfinger

Palfinger dizalicom PK 19.001 SLD5 i trostrani kiper s “bordmatic” hidrauličnim otvaranjem lijeve stranice za tvrtku Aquaterm.

Dizalica ima četiri hidraulična produžetka maksimalnog dohvata 12,6 m. Dizalica ima radio upravljanje. Na kraju produžetaka nalaze se četiri cijevi hidraulike ili tkzv. “kod 4” za dvije dodatne hidraulične funkcije. Zbog te pripreme na dizalicu se može spojiti dva dodatna hidraulična uređaja, primjerice rotator i grabilica.

MAN AQUATERM Palfinger

Troosovinski kiper ima hidraulično otvaranje lijeve bočne stranice putem prekidača u kabini. Otvaranje stranice se može dozirati ovisno o potrebi. Bočne kipanje može se izvesti hidrauličnim otvaranjem lijeve stranice prema dolje, ili otvaranjem bočne stranice “njihajuće”. Stražnje kipanje izvodi se također putem ručice iz kabine kamiona pri ćemu se stražnja stranica otvara automatski mehanički pri kipanju. Bočne stranice su “V” pojačane izvedbe.

Aquaterm d.o.o. iz Karlovca je poduzeće čija je osnovna djelatnost izvođenje građevinskih radova u niskogradnji. Tvrtka se više od 40 godina bavi vodnogospodarskom djelatnošću i primarno je orijentirana na razvoj poslovanja i novih tehnologija u izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže.

foto: Palfinger