Lexus NX kao zvijezda filma ‘Moonfall’ zabljesnuo u Kaptol Boutique Cinema

Lexus NX Hybrid

U Kaptol Butique Cinema sinoć je održana svečana pretpremijera modela Lexus NX, koji igra važnu ulogu u novom filmu „Moonfall“. U znanstveno-fantastičnom spektaklu, osim najnovijeg luskuznog SUV Lexus NX, glume Halle Berry, Patrick Wilson, John Bradley i Michael Peña, a režirao ga je Roland Emmerich, poznat po filmovima katastrofe „Dan nezavisnosti“, „Godzilla“ i „Dan poslije sutra“.

Iako hrvatskoj pretpremijeri nisu prisustvovale zvijezde filma „od krvi i mesa“, na pretpremijeri je bila filmska zvijezda na četiri kotača – Lexus NX hybrid. Uzvanici su tako prije projekcije filma mogli uživo vidjeti i razgledati potpuno novi premium SUV marke – Lexus NX hybrid koji je upravo stigao i na hrvatsko tržište.

Upadljiva elegancija, inteligentna tehnologija i osjećaj povezanosti pri vožnji glavne su karakteristike modela Lexus NX koji je dostupan u Lexus centru Zagreb.

Mirna Maras Batinic

Nova generacija ovog luksuznog SUV vozila predstavlja novo poglavlje u razvoju marke Lexus. Jasno pokazuje nove smjerove u dizajnu vanjštine i putničkog prostora, nove pogonske sklopove, a po prvi put i plug-in hibridni električni Lexus model. Lexus NX donosi nove povezane i zaštitne tehnologije te predstavlja značajan korak prema naprijed u pogledu dinamičkih performansi koje jamče bolje i sveobuhvatnije mogućnosti povezivanja između vozača i stroja.

Impresivan novi Lexus NX , najnoviji je model u Lexusovoj ponudi na Hrvatskom tržištu, te na prvi pogled plijeni pozornost svojim atraktivnim linijama. Njegova snaga i agilnost proizlaze iz izvanrednih performansi električnog pogona u potpuno novom NX 350h hibridu s automatskim punjenjem i NX 450h+ plug-in hibridu. Novi NX predstavlja izuzetan novitet među luksuznim SUV-ovima srednje klase. U unutrašnjosti, vještina Takumi majstora, vrhunska multimedija razmazit će i one najzahtjevnije, dok je napredni Lexus Safety System+ tu da pruži moć i zaštitu u zahtjevnim situacijama.

Lexus Moonfall

Lexus NX u filmskoj avanturi „Moonfall“ idealan je partner glumačkoj ekipi, a obilježja marke Lexus istaknuta su posvuda u filmu. Potpuno novi NX vozi Sonny Harper, lik kojeg u filmu glumi Charlie Plummer, u trominutnoj sceni koja obiluje žestokom akcijom. Luksuzni SUV model Lexus GX pojavljuje se kao vladino vozilo u kojem se vozi Jo Fowler, lik kojeg u filmu glumi Halle Berry. Osim toga, Tom Lopaz kojeg u filmu glumi Michael Peña, prodavač je vozila Lexus, a u filmu postoji i prizor u kojem se nalazi kod ovlaštenog prodavača.

Prodaja modela Lexus NX je započela, model je dostupan u 2 varijante , NX 350h hybrid s automatskim punjenjem i NX 450h+ plug-in hybrid s iznimnim dosegom od čak 98 km na struju i 309 konjskih snaga.

Cijena u Hrvatskoj kreće se od 401.900 kn.

Foto: Lexus