Hyundai Tucson N Line, sportski paket kao šlag na tortu za atraktivni novi SUV

Hyundai Tucson N LINE

Hyundai Motor ne staje s novitetima za novu generaciju popularnog modela. Tucson je sad dobio sportsku N Line izvedbu njihovog najprodavanijeg modela u Europi…

Potpuno novi Tucson N Line donosi još naglašeniji dizajn, uz jednaku razinu udobnosti i komfora. Korejci nisu dugo čekali s dodatkom, nakon premijere 4. generacije modela.

Hyundai Tucson N Line

“Sa potpuno novim Hyundai Tucson N Line, donosimo našu popularnu sportsku razinu opreme do najnovije generacije našeg europskog najprodavanijeg proizvoda. Naš novi model u N Line postavi odlikuje se ekskluzivnim stilskim izvedbama i najsuvremenijom linijom pogonskih sklopova s elektrificiranim rješenjima kako bi ponudio još veći izbor za kupce.” rekao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode u Hyundai Motor Europe.

Hyundai Tucson N LINE

Tucson N Line biti će dostupan u bojama:
– Shadow Gray [ekskluzivno za N Line] s opcijskim Phantom Black krovom
– Polarno bijela s dodatnim Phantom Black krovom
– Crveni motor s opcijskim Phantom Black krovom
– Sunset Red s dodatnim Phantom Black krovom
– Dark knight (tamno siva) s opcijskim Phantom Black krovom
– Svjetlucavo srebrna
– Fantomska crna

N Line verzija biti će prema prvim informacijama dostupna u poznatim benzinskim i dizelskim varijantama. Mi smo na prvim test vožnjama imali prilike isprobati 1.6 T-GDI (150 KS) u pratnji 6-brzinskog mjenjača, a samo za informaciju, na kraju test vožnji imali smo prosjek od 7.6 litara. Dok je dizelski 136 KS trošio litru manje (oko 6.5 l).

Dostupni motori:
1.6 T-GDI 48V Mild Hybrid (150 ili 180 KS)
1.6 T-GDI (150 KS)
1.6 T-GDI Plug-in Hybrid (265 KS)
1.6 T-GDI Hybrid (230 KS)
1.6 CRDi 48V (136 KS)

OVAKO JE IZGLEDALA PROŠLOTJEDNA PREMIJERA NOVE 4. GENERACIJE U HRVATSKOJ

N Line detalji u unutrašnjosti modela
Izgled interijera krasit će najbolje od Hyundai postave. Naglašeni N detalji ističu se na više mjesta, a posebno su upadljivi crveni prošivi.

Hyundai TUCSON N LINE

Potpuno novi Tucson N Line bit će dostupna u Europi od proljeća 2021. Dok će hibridne i plug-in hibridne inačice bit dostupne od ljeta…

foto: Hyundai