Ford Explorer, plug-in hibridni div stigao u Hrvatsku, cijena – 699.990 kuna!

Ford Explorer Hrvatska

U Hrvatskoj je od nedavno dostupan jedan zanimljiv model i dobro poznato ime. To je Ford Explorer 3.0l EcoBoost PHEV 457KS.

Explorer stiže u hibridnom izdanju. Ford Explorer donosi spoj robusnih sposobnosti i sofisticirane hibridne učinkovitosti. Precizno konstruiran Plug-In Hybrid sustav s 3,0-litrenim V6 EcoBoost benzinskim motorom, pomaže vam da preuzmete svijet učinkovitije nego ikada. Automatski mjenjač s 10 stupnjeva prijenosa s rotirajućim kotačićem mjenjača osigurava da ste uvijek u pravoj brzini u pravo vrijeme. Ovo je SUV koji je namjenski napravljen za spajanje dinamike vožnje, izvanredne kontrolu i neusporedivog vladanja cestom.

Nijedan detalj nije bio premalen prilikom izrade prekrasno dovršene i svestrane unutrašnjosti Explorera. S B&O zvučnim sustavom po mjeri i 12,3” digitalnim klasterom, plus sofisticirano povezivanje na cesti s aplikacijom FordPass.

Ford Explorer, plug-in hibridni div stigao u Hrvatsku, cijena - 699.990 kuna! 25

Ford Explorer donosi mnoštvo naprednih tehnologija. Sustavi, kao što je Pre-Collision Assist s detekcijom pješaka i Roll Stability Control, aktivno pomažu u sprječavanju nesreća. Dok drugi, kao što je kočenje nakon sudara, mogu smanjiti ozbiljnost ako se nesreća dogodi. Ford Explorer donosi mogućnost udobnog sjedenja do sedam osoba. A sa svim spuštenim sjedalima imat ćete pristup do 2.274 litara raznovrsnog prtljažnog prostora. Preko 800 Nm okretnog momenta osigurava vam vuču do 2500 kg.