Toyota Corolla u odličnoj akciji, limuzinska varijanta za 20.410 eura!

Toyota Corolla akcija cijena prodaja

Elegantna varijanta najprodavanijeg automobila na svijetu, nudi do 10 godina jamstva uz Toyota Relax program

 Toyota Corolla Sedan, ikona svoga vremena. Ova elegantna inačica najprodavanijeg automobila na svijetu ne samo da je privlačna izvana, već svojim interijerom, tehnološkim novitetima i naprednim značajkama sigurnosti zasigurno ostavlja poseban dojam na vozača.

Toyota Smart Connect svakom će vozaču pružiti kvalitetno, intuitivno i drugačije iskustvo vožnje. Vozač može uživati u jednostavnoj navigaciji u oblaku, glasovnom upravljanju Voice Agent, kao i informacijama o prometu u stvarnom vremenu i informacijama o eventualnim radovima na cesti. Novi dodirni zaslon od 10,5″ omogućuje jednostavnu integraciju sustava Apple CarPlay i Android Auto™ u ploču s instrumentima i pristup omiljenim aplikacijama na pametnom telefonu, ali i brojne druge značajke i informacije tijekom vožnje.

Za pružanje svih sigurnosnih funkcija brine se sustav T-Mate koji pomaže pri vožnji. Dolazi s najnovijom generacijom sustava Toyota Safety Sense uz mogućnost bežične nadogradnje značajki.

Ovaj automobil ostvario je najvišu ocjenu i maksimalnih 5 zvjezdica u novom strožem ispitivanju sigurnosti EURO NCAP 2019. godine zahvaljujući novoj TNGA platformi i novom unaprijeđenom Toyota Safety Sense sustavu koji je u svim verzijama Corolle standardna oprema.

Toyota Corolla akcija cijena prodaja

Toyota Corolla Sedan u paketu opreme Terra trenutno je dostupan u posebnoj ponudi po cijeni od 20.410 € isključivo putem Toyota financiranja, a uz Toyota Relax program dolazi uz garanciju do 10 godina. Količine ovog automobila u ovoj ponudi su ograničene.

Oprema Terra uključuje:

  • TOYOTA SAFETY SENSE ®(napredni paket aktivne sigurnosti)
  • Toyota Smart Connect 10,5” (26,7 cm) multimedijski zaslon u boji osjetljiv na dodir
  • MyT modul za korištenje usluga MyT
  • Klima uređaj s mikrofilterom protiv peludi
  • Rezervna guma manjih dimenzija
  • Kamera za vožnju unatrag
  • 16” čelični naplatci

Sve o akcijskom modelu provjerite ovdje.