Brabus 800 kao demonski GLS 63, za ovo treba C kategorija!

Brabus

Divovski proporcija, težak, snažan, čak 800 KS krasi ovog golijata u SUV formatu. Još malo pa će vozači za njega dobiti tahograf…

Potpuno novi BRABUS 800, temeljen na Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC +, najnoviji je BRABUS supersportski terenac koji pomiče granice. Karakterizira ga odlično iskustvo vožnje, kao i jedinstveni izgled. Opremljen aerodinamičnon naravi dobvenom od puno karbona, kovanim naplatcima od 24 cola, sportskim ispušnim sustavom kontroliranim poklopcem za pravu akustiku, ekskluzivnim interijerom izrađenim od fine kože po mjeri i 4,0-litrenim V8 biturbom od 800 KS. Doslovno, postavlja se pitanje, treba li za ovo položena C kategorija?

Brabus

Vanjski dizajn BRABUS 800 impresionira, a neke će možda i zgroziti. Uz to, karakteristični dijelovi karoserije od karbonskih vlakana osiguravaju optimalnu aerodinamiku. Sprijeda, prednji spojler daje Brabus 800 modelu zastrašujuće lice i zasigurno djeluje na prijanjanje vozila i prednje osovine.

Brabus

Straga se difuzor savršeno uklapa uz četiri Brabus karbonske ispušne cijevi i istodobno doprinosi optimalnoj aerodinamičkoj ravnoteži. Optimizirani otvori za zrak na bokovima prednjeg odbojnika zaokružuju sportski izgled. Otvori za zrak u rešetci hladnjaka, kao i osvijetljeni amblem BRABUS i crvene trake s potpisom osiguravaju već pomalo prepoznatljiv Brabus izgled.

Ista stvar je i s interijerom. Dominiraju Brabus oznake i prošivi kakvi se ne viđaju u standardnoj verziji GLS izvedbe. Kupcu Brabus paketa nudi se velika mogućnost individualizacije, a posebno dojmljivo izgleda upravljač, kao i sjedala.

Foto: Brabus