BMW višestruko slavi, Bavarci najbolji u povezivosti automobila

BMW nagrade

Čitatelji Auto Bild & Computer Bild i auto, motor und sport / Moove najviše bodova daju upravo bavarskoj marki zbog izvanredne povezivosti vozila, inovativnih digitalnih rješenja i sustava pomoći vozaču…

Stalna predanost BMW-a transformaciji i digitalizaciji ove je godine još jednom donijela nekoliko nagrada. Čitatelji automobilskih magazina, ujedno najcjenjenijeg u Europi, Auto Bild & Computer Bild i auto, motor und sport / Moove izdvojili su inovativne značajke povezivanja i digitalne usluge za posebnu pohvalu.

Posebno ih se dojmio strateški razvoj digitalnih proizvoda i usluga, kao i bešavna integracija pametnih uređaja i njegov intuitivni koncept upravljanja.

BMW Digital Key na vrhu je ljestvice ovogodišnjih nagrada Connected Car Award koje su dodijelili Auto Bild & Computer Bild. Digitalni ključ automobila temeljen na pametnom telefonu, a omogućuje vlasnicima da lako i sigurno zaključaju i otključaju svoje vozilo. Također mogu poslati digitalni ključ za svoj automobil čak još pet osoba. Također postoji mogućnost izdavanja posebnog digitalnog ključa s ograničenim pravima (npr. Ograničena maksimalna brzina i ubrzanje, glasnoća zvučnika radija itd.), Što je idealno, na primjer, za vozače početnike.

BMW nagrada

Više od 11.000 čitatelja koji su glasovali u anketi Car Connectivity Award 2020 koju su proveli časopisi auto, motor und sport / Moove ocijenili su da je BMW serije 3 automobil s najinovativnijim značajkama u kategoriji „Povezani automobili“. BMW serije 3 (G20) bila je prva serija modela koja je bila opremljena glasovno upravljanim BMW inteligentnim osobnim asistentom, na temelju digitalnog koncepta upravljanja BMW operativnim sustavom 7.0. Još jedan vrhunac povezanosti je daljinska nadogradnja softvera, koja omogućava kupcima da svoja vozila opskrbljuju najnovijim softverskim ažuriranjima. Ovdje se nove funkcije u automobil mogu brzo i jednostavno uvesti bežičnim putem.

Kupci očito cijene ovakve stvari i prilično gledaju digitalnim pogledom…

foto: BMW