BMW u zajedničkoj suradnji s Naomi Campbell, XM kao odraz samopouzdanja

Naomi Campbell BMW XM

BMW XM, prvi automobil visokih performansi s M HYBRID pogonom ide u jaku medijsku kampanju…

Novo BMW zaštitno lice je Naomi Campbell. Britanski model, glumica, kulturna inovatorica i jedna od najutjecajnijih osoba na međunarodnoj modnoj sceni u posljednja četiri desetljeća. S njom kao sukreatorom, svjetska komunikacija za tržišno lansiranje BMW XM pod motom “Dare to be You” fokusira se na novu dimenziju samouvjerene prisutnosti, izražajnog životnog stila i sigurne individualnosti. Prvi BMW XM ne samo da daje ekstravagantnu dizajnersku izjavu, već je pionir maksimalnih performansi s elektrificiranim pogonom u isto vrijeme.

“BMW M slogan ‘Dare to be You’ odmah mi se dopao jer opisuje samopouzdani stav koji je neophodan za napredak i pozitivne promjene”, kaže Naomi Campbell. Sa svojim snažnim smislom za estetiku i dizajn bit će ključna u nadolazećim projektima. Kao daljnji vrhunac ove suradnje, jedinstveni model BMW XM koji je Naomi dizajnirala bit će predstavljen tijekom 2023. godine.

BMW u zajedničkoj suradnji s Naomi Campbell, XM kao odraz samopouzdanja 26
Foto: BMW

Bezvremenska ikona i predana zagovornica društvenih promjena, Naomi Campbell pripada onom odabranom krugu zvijezda modnih pista za koje je izmišljen izraz supermodel. Do danas, britanska kći roditelja s Jamajke koristi svoju prisutnost na međunarodnim modnim revijama kako bi zagovarala više raznolikosti u modnom poslu. Ovaj ‘drugačiji’ BMW baš to treba…

Paralelno s karijerom na modnim pistama visoke mode, Naomi Campbell dugo je bila uspješna kao glumica, dizajnerica i poduzetnica. Osim toga, podržava razne dobrotvorne organizacije, uključujući novu inicijativu EMERGE za promicanje kreativnih talenata sutrašnjice, koja se 2022. posebno usredotočila na sljedeću generaciju kulturnih talenata na afričkom kontinentu, kao i na rad i djelovanje organizacije UNESCO.

BMW XM debitirat će na globalnim automobilskim tržištima tijekom proljeća…

Foto: BMW