BMW M4 Competition x KITH nova je inačica bavarske jurilice za 150 najbržih sretnika

BMW je u suradnji s američkim brendom KITH napravio novu suradnju u obliku M4 Competition x KITH…

Svega nekoliko tjedana od svoje svjetske premijere, BMW M odjel predstavlja vrlo posebno izdanje novog BMW-a M4 Competition Coupé koji je stvoren u suradnji s njujorškom markom Kith. BMW M4 Competition x KITH ograničen je na samo 150 jedinica i sadrži jedinstvene detalje vanjskog i unutarnjeg dizajna. BMW M odjel pokupio je vibracije s mladenačke i utjecajne modne scene i ponovio svoje partnerstvo sa suvremenom umjetnicom FUTURA 2000.

BMW M KITH

Osnivaču Kitha i BMW entuzijastu Ronnieu Fiegu ova suradnja itekako paše, a ovaj posebni BMW M4 Competition x KITH je jučer krenuo s narudžbama (23. listopada). Istodobno, Kith će u svim svojim trgovinama i na mreži nuditi kolekciju od 96 dijelova isključivo dizajnirane odjeće i dodataka.

BMW M KITH

“Pomno praćenje najnovijih događaja u streetstyleu dio je našeg pristupa razvoju marke BMW”, objašnjava Jens Thiemer, viši potpredsjednik kupaca i marke BMW. “Sa svojim idejama i etiketom Kith, Ronnie Fieg jedan je od izvanrednih umova i vođa mišljenja u svijetu mode, načina života i luksuza. Naša suradnja s Ronniejem i njegovom utjecajnom markom bit će pozitivna snaga za BMW dok istražujemo nove grupe kupaca. ”

BMW M KITH

Značka M4 Competition na poklopcu prtljažnika modela zamijenjena je crnim Kith logotipom s BMW M prugama u istom stilu. Ovaj se logotip također pojavljuje u osvijetljenom obliku ispod naslona za glavu na sjedištima M Carbon, a natpisi Kith utisnuti su u crnu kožu naslona za glavu i središnje konzole.BMW M KITH

Koža s utisnutim slovima odabrana za ovaj vrlo individualni model korištena je i za presvlake sjedala u Fiegovom BMW-u E30 M3. Ovdje Kithov logotip s BMW M prugama ima srebrne natpise, dok posebna verzija razdoblja BMW-ovog logotipa krasi poklopac motora, poklopac prtljažnika i upravljač, a “Kith” zamjenjuje “BMW”. Podsjećamo, ispod poklopca motora nalazi se 3.0 biturbo benzinski redni ‘šestak’ sa 510 KS i 650 Nm, a do stotke stiže za 3,9 sekundi