BMW M 1000 RR u savršenom LEGO izdanju, evo ideje za božićni poklon

P lowRes lego technic bmw m

BMW Motorrad i LEGO Group otkrivaju LEGO Technic BMW M 1000 RR, ili skraćeno M RR, koji će se naći u prodaji tek od 1. siječnja 2022.

Ovaj zamršeni set donosi vrhunsku trkaću superbike tehnologiju od 156 kW ( 212 KS), koji je dizajniran da zadovolji najviše zahtjeve performansi u motosportu i cestovnom prometu, a tu je da krasi dnevne sobe ljudi.

Rekordan broj od 1.920 pojedinačnih komada i impresivnog mjerila 1:5 daju naznaku da je 45,5 cm dug LEGO Technic BMW M 1000 RR gotovo kao stvaran model. Osim pomne pažnje na tehničke detalje, verzija modela M RR nudi niz značajki koje će se zasigurno svidjeti kako ljubiteljima izrade modela, tako i ljubiteljima motocikala.

P lowRes lego technic bmw m

To uključuje potpuno funkcionalne komponente kao što su mjenjač s tri brzine, naopako okrenuta vilica i stražnja zakretna ruka s ovjesom, kao i nadzorna ploča s tri različite opcije prikaza i pogonski lanac zlatne boje. Uključeni stalak za paddock i pit board također pružaju autentičan trkaći štih.

Ralf Rodepeter, voditelj marketinga i upravljanja proizvodima u BMW Motorradu: “Kada je uprava BMW Motorrada objavila prvi M model na dva kotača, BMW M 1000 RR, svi su znali da će to biti nešto posebno. Na isti način, LEGO Technic tim shvatio je da moraju smisliti nešto bez presedana kako bi odali počast M RR-u. Rezultat je motocikl i tehnički model koji predstavlja najsuvremeniju tehnologiju u svom području.”

P lowRes lego technic bmw m

LEGO Technic BMW M 1000 RR vidi da BMW Motorrad i LEGO nastavljaju svoje uspješno partnerstvo i nudi obožavateljima priliku da naprave prvi model M motocikla BMW Motorrad koji, kao i njegov stvarni kolega, predstavlja tehničku izvrsnost i pažnju na detalje.

Samo će taj hobij slaganja u toplini doma stajati 200 eura…

Foto: BMW / Lego