BMW i4 stiže, vozački gušti neće nestati sa strujom

BMW i

Novi električni model smješi se iz Munchena. BMW i4 optimalna ravnoteža između niza disciplina osigurava sportski štih koji je zaštitni znak marke…

Kada se traži idealna ravnoteža između dinamike i udobnosti vožnje, BMW modeli serije 3 i serije 4 postavljaju mjerila u svojim segmentima. Što se tiče vozila na električni pogon, novi BMW i4, trebao bi voziti također tim putem. Prvi Gran Coupé s električnim pogonom obogaćuje lokalnu mobilnost bez emisija uz puni užitak u vožnji.

BMW i

“Po prvi smo put razvili BMW sa sportskim DNK za čisto električnu vožnju”, objašnjava voditelj projekta David Alfredo Ferrufino Camacho, te nastavlja: “BMW i4 nudi sve za što se BMW oduvijek zalagao – a također je i potpuno električan.”

Nekoliko mjeseci prije svjetske premijere, BMW i4 je trenutno u završnoj fazi ispitivanja dinamike vožnje. Ovdje je fokus na integriranoj primjeni svih komponenata pogona i ovjesa, osiguravajući da se isporuka snage elektromotora kombinira s precizno kontroliranim rukovanjem u svakoj situaciji, dinamikom zavoja, optimiziranom vučom u svim vremenskim uvjetima i uvjetima na cesti te ponudi savršeno uravnoteženu udobnost vožnje.

i

U isto vrijeme dok se održavaju završne cikluse kalibracije, u tijeku su pripreme za pokretanje proizvodnje u tvornici BMW Group München. Dakle, sve smo bliže novom i-članu na tržištu, možda i najzanimljivijem uz i8 do sada…

foto: BMW