Novi Volkswagen Caddy premijerno se otkriva u veljači

Caddy

Sve će biti potpuno novo, a opet će to ostati Caddy kakav znamo, tako glasi prva najava marke iz Wolfsburga…

Prve skice dizajna najprodavanijeg gospodarskog vozila pružaju pregled kako bi novi Caddy mogao izgledati kada bude predstavljen sredinom veljače 2020. Jedno je sigurno, niti jedan vijak nije ostao netaknut. Bez obzira na to, novi Caddy ponovno će biti alfa i omega u komercijalnom sektoru dostavnih vozila i privatnih obiteljskih MPV modela.

Uranjeni božićni poklon Volkswagena prema svojim budućim kupcima donosi skice iz ranog razvoja novog Caddyja, koje ukazuju na to da će se mnogi aspekti budućeg kompaktnog modela sljedeće godine bitno razlikovati. Konceptni crteži vanjske varijante Caddyja naglašavaju odvažniji, agresivniji nastup modela koji je toliko poznato po funkcionalnom i praktičnom duhu.

Caddy

Nacrt dizajna prikazuje moguće konfiguracije: sve drugačije, ali još uvijek s velikom nosivosti i velikom varijabilnošću, što je kupce kod Caddyja oduvijek privlačilo. Primjer sportskog stila u segmentu naznačen je, na primjer, lagano kosom linijom krova, kao i skulpturalno oblikovanim velikim bočnim površinama – s novim Caddyjem koji ovdje prikazuje vitki, jednodijelni dizajn.

Može se pretpostaviti da će ubuduće više kupaca koji se bave sportom i aktivnim životom, novi Caddy smatrati zanimljivom, praktičnom alternativom nekih Volkswagen modela iz postave.