Audi Q2 stigao na domaći konfigurator, dobra motorizacija i bogata oprema već od 239.789 kuna

Audi Q

Audi Q2, najmanji SUV model iz Ingolstadta, nedavno je osvježen, poznate su i cijene…

Osvježeni Audi Q2 nakon četiri tržišne godine uplovio je u domaće salone. U ponudi su trenutno tri paketa opreme (Select, Advanced+ i S line+). Već spomenuti, osnovni paket Select nudi mnogo toga; DAB radio, aluminijske naplatke veličine 16″, LED prednja svjetla, tempomat i pripremu za navigacijski sustav Plus). Tako opremljen do registracije stoji 239.789 kuna.

q select

Srednji paket opreme, Advanced+, se čini najisplativijim, jer povrh već bogatog paketa opreme Select nudi dodatke na eksterijeru vozila, 17″ kotače, Matrix LED prednja svjetla, ambijentalnu rasvjetu, Audi Phone Box te paket komfornih sjedala, a takav košta 258.681 kuna.

q advanced

Perjanica ponude je šminkerski S line+ model koji nudi agresivnije branike, ali i donji dio vozila lakiran u boju vozila, drukčiji dizajn 17″ kotača, sportska sjedala te volan i ručicu mjenjača presvučene kožom. Očekivano je najskuplji od ostatka te za njega valja izdvojiti 270.653 kuna.

q s line

Svi paketi opreme za domaće tržište stižu s oznakom 35 TFSI, što u prijevodu znači 1.5 TFSI turbobenzinski motor sa 150 KS i 250 Nm, a serijski stiže sa ručnim šesterostupanjskim mjenjačem. Uz doplatu, moguće ga je nabaviti i sa sedmerostupanjskim S-tronic mjenjačem. No, valja biti pažljiv s doplatama jer cijena vrlo lako naraste u nebesa…