Alfa Romeo Stelvio QV čeka sretnog kupca na zagrebačkom Jankomiru

Alfa Romeo Stelvio QV

Na zagrebačkom Jankomiru u poslovnici Autocommerce svog novog vlasnika čeka Alfa Romeo Stelvio QV…

Na radost svih Alfista i ljubitelja talijanske marke, još jedan Stelvio QV je uplovio u prostor Autocommercea, ovlaštenog trgovca za Fiat, Abarth, Alfa Romeo, Maserati i Jeep vozila. Ovaj fantastični SUV u Trofeo bijeloj boji moguće je kupiti i odvesti već danas!

Naziv Quadrifoglio u praksi donosi 2.9 biturbo benzinski V6 motor sa 510 KS, dok su za garantiranu simfoniju zvuka zadužena četiri nastavka ispušnih cijevi. Što se prijenosa snage tiče, taj zadatak obavlja 8-stupanjski ZF automatik. Do stotke juri za svega 3,8 sekundi, a tu je i pogon na sva četiri kotača.

Stelvio QV Zagreb Driveteam

Impozantnog izgleda, čak i u Trofeo bijeloj boji (premda smo mišljenja da bi joj crvena sjajno stajala), a kako je riječ o pravoj jurilici koju treba propisno i zaustaviti sugeriraju i velika kočiona kliješta iza masivnih guma dimenzija 285/40 R20.

Stelvio QV Driveteam

Sve gore navedeno, ukazuje kako se stvarno radi o ekskluzivnom SUV modelu, koji se neće prečesto viđati na cestama. Jedan od razloga je, pogađate, njegova cijena.

Stelvio Zagreb Driveteam

Doplaćene stavke kao što su, primjerice, adaptivni tempomat, kočiona kliješta u crvenoj boji te jači audio sustav dovode do cifre od 881.334 kuna. Nekima puno, nekima sasvim očekivan iznos, no jedno je sigurno – ovo je garantirano jedinstven automobil nabijen emocijama, koje danas, složit ćete se, baš i nisu česte u svijetu automobila.