Rabljeni Mercedes-Benz CLA 200 d žute boje na prodaju, boja kao dobar adut ili ne?

CLA yellow rabljeni Emil Frey

Na zagrebačkom Jankomiru, u prodajnom centru Emil Freya možete vidjeti i veliku ponudu rabljenih automobila iz programa Mercedes-Benz Certified. Nama je za oko zapeo jedan CLA, iz više razloga zanimljiv…

Druga generacije uspješnog coupe modela iz Stuttgarta već je više od godinu dana dostupna na tržištu.

CLA yellow rabljeni Emil Frey

Interesa ni danas ne manjka za ovim modelom, štoviše, prodaja ide jako dobro. Stoga ne čudi u takvoj brojnosti, kako su se već neki primjerci našli u oglasnicima i kategoriji prodaje rabljenih vozila.

Baš zato nam je za oko zapeo na zagrebačkom Jankomiru, žuti ili kako proizvođač deklarira ovu boju ‘Sun yellow’ – Mercedes-Benz CLA 200 d. Lijepi primjerak uz odličan pogonski izbor (dizelski 150 KS, 8-brzinski automatik) i poprilično zanimljivim popisom opreme. Ipak, jedan detalj nam je ostao neshvatljiv. Konkretan primjerak je naručen bez opcijski LED svjetala, pa se ovaj prilično atraktivan i upadljiv model vozi u pratnji halogeni ‘lampi’.

CLA yellow rabljeni Emil Frey

Njegovo besprijekorno stanje potvrđuje i mali broj kilometara. Tek 17.000 km na satu, sigurno neće smetati novom vlasniku. Kao ni iznos od 299.900 kuna, koliko izloženi model stoji. Iako bi boja mnoge mogla odbiti, ili?

foto: Driveteam.hr