Poznate cijene za Audi A3 Limousine, sa 150 KS i ručnim mjenjačem može biti i vaš za 223.000 kuna!

Audi A Limousine  driveteam
Static photo, Colour: Manhattan gray

Nedugo nakon što je javnosti predstavljen Audi A3 Limousine, stigle su i cijene u Hrvatskoj. Najmanja limuzina iz Ingolstadta samo što nije stigla u salone…

Audi A3 Limousine na hrvatskom tržištu starta sa 231.742 kn (5.063 kuna više od Sportback inačice). U ponudi su tri paketa opreme (Select, Advanced+ te S-line+)te dva motora, jedan benzinski i jedan dizelski.

Najjeftinija inačica (A3 Limousine 35 TFSI ) nudi 1.5 TFSI motor sa 150 KS i ručni šesterostupanjski mjenjač. Serijski stiže sa stražnjim parking senzorima, LED svjetlima, Audi Phone Box sustavom te automatskom dvozonskom klimom.

A konfiguratr
(foto: Audi konfigurator)

Ljubitelji dizela uživat će sa 35 TDI varijantom koja krije dvolitreni TDI sa 150 KS i DSG automatskim mjenjačem za 272.616 kuna, dok je za najskuplju, S-Line+ inačicu potrebno izdvojiti gotovo 298 tisuća kuna. No, bogatiji paket opreme nudi sportski S-Line izgled, ambijentalnu rasvjetu, sportska sjedala te Audi Smartphone sučelje.

A S line konfigurator
(foto: Audi konfigurator)

Premda A3 Limousine nikako nije jeftin, ponovno će postaviti standarde u klasi, a što se cijene tiče, ne odstupa puno od konkurencije. Usporedbe radi, Mercedes-Benz A klasa Limuzina u dizelskoj 200d inačici stoji oko 250 tisuća kuna.