Porsche 911 Carrera kao rally vozilo u specijalnoj Delta4x4 dizajnerskoj studiji

Porsche 911 Carrera kao rally vozilo u specijalnoj Delta4x4 dizajnerskoj studiji

Bavarski tuning specijalisti za 4×4 vozila, Delta4x4, dobili su upit od jednog klijenta za pretvaranje Porsche 911 Carrera 4S u pravo offroad vozilo…

Delta4x4 dobio je poziv lokalnog poduzetnika iz Njemačke koji je imao vrlo specifičan zahtjev. Naime, on je htio svoj potpuno novi 911 Carrera 4S pretvoriti u avanturistički stroj koji se lako može voziti svuda, od Njemačke do Dakara. Na taj bi način, u njegovoj glavi, rekreirao inačicu kakva je bila u legendarnom reliju Paris-Dakar.

Porsche 911 Carrera kao rally vozilo u specijalnoj Delta4x4 dizajnerskoj studiji 1
(foto: Delta4x4)

Premda je za sada riječ tek o dizajnerskom konceptu na računalu, Delta4x4 ekipa si je itekako dala truda kako bi upotpunili pomalo neuobičajen zahtjev svog klijenta. Tu je posebno dizajnirana LED svjetlosna grupa na haubi uz prilagođeni krovni nosač za istinski, terenski izgled. Još važnije, novo pojačano podvozje s razmakom od tla od 250 mm trebalo bi pružiti dobre mogućnosti izvan urbanih sredina, gdje bi ovaj model svakako trebao briljirati.

Porsche 911 Carrera kao rally vozilo u specijalnoj Delta4x4 dizajnerskoj studiji 2
(foto: Delta4x4)

Off-road tuning tvrtka smatra kako bi projekt trebao biti gotov do iduće godine, a bit će svakako zanimljivo vidjeti hoće li stručnjaci, uz vanjske preinake, modificirati i pogon ovog modela koji tvornički raspolaže sa 450 KS.

Erfolg LED žarulje
Porsche 911 Carrera kao rally vozilo u specijalnoj Delta4x4 dizajnerskoj studiji

Najnovije na portalu

Hrvatski Autoklub
www.driveteam.hr web stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na upotrebu kolačića.