Peugeot e-208 i e-2008 osvojili prestižne Carwow nagrade

Peugeot e

Peugeot nastavlja svoju seriju nagrada i u 2021.

“Najboljim malim električnim automobilom” prema Carwow dodjeli nagrada izabran je Peugeot e-208, dok je titulu “najboljeg malog SUV model” dobio Peugeot e-2008.

Potpuno novi PEUGEOT e-208 pohvalio je stručni tim sudaca Carwowa zbog svog modernog dizajna, opsežnog raspona koji donosi nulte emisije i impresivnih značajki i pomagala za vozača. Time se i ove godine obilježava druga uzastopna pobjeda za e-208 na dodjeli Carwow nagrada, nakon što je prošle godine osvojio naslov “Mala legenda”.

Peugeot e

Najnovija pobjeda u kategoriji automobila 2021 za automobil godine donosi Peugeotu e-208 samo je nastavak skupljanja nagrada, zadnja je osvojena od strane Car & Van 2021.

Suci su bili podjednako impresionirani i novim 2008. Njegov je stilski dizajn, učinkovita paleta benzinskih i dizelskih motora i dinamično rukovanje zapaženo od strane ocjenjivačke komisije Carwowa. Novi PEUGEOT 2008 također je dostupan u potpuno električnoj varijanti, kao e-2008.

Mat Watson, glavni direktor za sadržaj, Carwow, rekao je: „Peugeot e-208 jednostavno je sjajan mali električni automobil. Izgleda sjajno, a domet od 300 km je i više nego sjajan.  Većini je i više nego dovoljna, pa s njim možete živjeti kao da vozite automobil s konvencionalnim gorivom. Uživat ćete i u prijelazu tih kilometara jer je pruža priličnu zabavu u vožnji. “