Palic.automobili u posebnom božićnom duhu, X ///MAS party o kojem će se dugo pričati

Palic Bozic

Posljednji dani u godini tradicionalno obilježavaju topao, blagdanski ugođaj, a posebno dojmljivo je bilo kod našeg servisnog partnera Palic.automobili…

Ovakve priče i bajkoviti prizori su rijetkost u svijetu autoindustrije. No, ako pratite tvrtku palic.automobili, oni se definitivno izdvajaju od ostalih već na prvi pogled.

I ovog puta su išli korak dalje, iz godine u godine nadmašuju sami sebe te su za ovogodišnju proslavu, u svojoj garaži organizirali X ///MAS party o kojem će se dugo pričati. Cijela ova situacija oko pandemije nije ih spriječila da se prekrasan duh Božića došeta do njih. Taj poseban ugođaj na ovoj proslavi začinili su zanimljivi M modeli.

Palic Bozic

Tko je bio na X ///MAS proslavi?

Kada smo otvorili vrata, mogli smo samo duboko udahnuti. Čak i ako ne favorizirate ovu marku, okupljena ergela M modela jednostavno izaziva na detaljno zagledavanje.

Dočekao nas je BMW F90 M5 Competition koji se ispucava do 100 km/h za samo 3.1 sekundi. Sa svojih 625 KS, svaki izazov za ovu sportsku limuzinu je doslovno tek lagano zagrijavanje.

Palic Bozic

Da su naši slavljenički raspoloženi partneri doslovno shvatili ///Merry Christmas slavlje vidimo u trenutku kada se vrata podižu do kraja.

Palic Bozic

Kao da M5 nije bio dovoljan, pogled nam već bježi na M3 f80 LCI II Performance u dojmljivoj British Racing Green nijansi. Postavu popunjava i jedan M3 F80 u Yas Marina Blue boji. Šećer na kraju i najomiljenija boja kod kupaca bio M3 F80 LCI u Austin Yellow boji. Boja koja je definitivno obilježila ovu generaciju.

Palic Bozic

Taman kada smo mislili da smo sve vidjeli, stiglo je iznenađenje. E36 jednostavno nije htio propustit ovo slavlje. Model složen do zadnjeg OEM detalja na ekstremnim naplatcima, prava je poslastica za one koji vole modele starijeg godišta. Ovu krasnu kolekciju ispratio je i E46 cabrio u malo je reći, perfektnom stanju…

Palic Bozic

Izvrsno raspolažena postava iz palic.automobila, posebno je naglasila koliko važnu ulogu imaju svi njihovi aktualni i budući klijenti, te im se ovom prigodom posebno zahvalila.

Hvala na svim kritikama i pohvalama tijekom godine. Hvala svim ljudima koji su nam pomagali doći do ove razine“.

Palic Bozic
Vrijedna ekipa palic.automobila predvođena glavnim pokretačem cijele ove priče. Dominik Palić najavio je još bolju 2022. godinu…

Osobito se u ovim željama istaknuo sam vlasnik Dominik. Osim svojim zaposlenicima, želi zahvaliti svim poslovnim partnerima i nada se da će i 2022. u poslovnom smislu nastaviti ovim tempom, kvalitetom i želi svima – sretne Božićne i novogodisnje praznike. Uz najavu proširenja djelatnosti i kompletnog sklopa servisa te otvaranjem novih radnih mjesta u novoj godini.

Palic Bozic
Priključujemo se lijepim željama cijelom palic.automobili timu, te im i iduće godine želimo ovako toplu atmosferu i vrhunsko društvu u servisnoj radioni svaki dan…

Uživajte u prekasnoj božićnoj bajci i fotogaleriji iz palic.automobili radione snova.

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic
Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Palic Bozic

Foto: Hrvoje Grguljaš