Novi Volvo FH slavi prvu isporuku u Hrvatskoj, dva kamiona idu za Slavoniju!

Volvo Merkur SB

Isporučena prva dva nova Volvo FH kamiona u Hrvatskoj poduzeću Merkur veterinarska ambulanta d.o.o.

Merkur veterinarska ambulanta d.o.o. je obiteljsko poduzeće specijalizirano za uzgoj tovnih svinja, proizvodnju stočne hrane, transport životinja i hrane i veterinarske usluge. Imaju 34 zaposlenika, a od toga 17 vozača i nalaze se Slavonskom Brodu. S Volvom surađuju već dugi niz godina tako da je narudžba dva vozila novog modela FH bila prirodan odabir.

Volvo Merkur SB

“Za nas je uslužnost servisne radionice u Đakovu ključni faktor. Naša djelatnost je specifična i mi si zapravo ne možemo dozvoliti stajanje kamiona. Naši kamioni su stalno na putu, radi se puno kilometara i kompletno održavanje se radi u Volvu. Imali smo slučaj da smo stali s kamionom u Europi i uvijek je kvar bio brzo riješen. To nam ulijeva povjerenje. Mi smo sve stekli sami svojim trudom i radom. Jednostavno smo osuđeni na uspjeh.“ kaže osnivač poduzeća Đuro Vučetić.

Nakon što je prije nekoliko godina otac Đuro prepustio vođenje poduzeća mlađim naraštajima, direktorica i kćer osnivača Zrinka Janković i njen suprug Hrvoje Janković voditelj logistike zajedno osiguravaju da poduzeće ima svjetlu budućnost.

Volvo Merkur SB

Tehnički podaci:
Volvo FH 42 TD13K540
Mjenjač I-Shift DUAL Clutch (dvostruka spojka)
Globetrotter XL kabina
Kožni paket unutrašnjosti kabine
Led prilagodljiva glavna svijetla
Kamera za mrtvi kut na suvozačevoj strani
Aluminijske polirane felge sa Michelin gumama
I-Park cool (parkirna klima)
Sigurnosni paket( adaptivni tempomat, nadzor budnosti vozača, nadzor napuštanja prometne trake s korektivnim upravljanjem)
VDS- Volvo dinamičko upravljanje
Informacijska platforma s navigacijom
Digitalni pokazatelj opterećenja osovina
Bežični multifunkcionalni daljinski upravljač
Alarm protiv krađe vozila