Novi Renault Master uz novi dizajn do bolje učinkovitosti

Novi Renault Master uz novi dizajn do bolje učinkovitosti 25
Foto: Renault

Novi Renault Master otkriva novu siluetu, dizajn će biti takav da  100 % električna inačica troši do 21 % manje energije, dok je potrošnja inačice s termičkim motorom niža za 1,5 l/100 km

Obnovljeni Master najava je nove generacije kombija, a u narednim danima bit će predstavljen na salonu automobila Solutrans u Lyonu.

Renault Master prava je priča o uspjehu: od 1980. prodan je u tri milijuna primjeraka, a sada se vraća u poboljšanom izdanju! Nova generacija bit će predstavljena u narednim danima na salonu automobila Solutrans u Lyonu u Francuskoj.

Obnovljeni Master najava je nove generacije učinkovitijih, 100 % povezanih i inovativnih kombija.

Prilagođen suvremenim potrebama i osmišljen za optimalnu upotrebu, novi model omogućuje korisnicima da odu još dalje i pritom dodatno uštede. Posebno se ističu aerodinamični dizajn karoserije i novi kočni sustav koji u električnoj inačici jamče uštedu do 21 %, a u inačici s termičkim motorom za 1,5 l nižu potrošnju goriva na 100 km.

Nova će se generacija, kao i prethodne, proizvoditi u tvornici u Batillyju u Francuskoj. Objekti tvornice također su obnovljeni s ciljem inoviranja postupaka proizvodnje.