Novi Nissan Juke domaćoj publici već predstavljen, nepoznanica je samo cijena

DT NISSAN JUKE

Punih devet godina čekali smo na nasljednika prve generacije i pionira klase uopće…

Konačno je stigao. Svi posjetitelji City Centar One West, na zagrebačkom Jankomiru mogu premijerno vidjeti prvi model Jukea u Hrvatskoj.Kao što smo već pisali, kada se predstavio, novi Juke odradio je svjetsku premijeru u pet gradova diljem Europe. Njegov prethodnik odlazi u mirovinu nakon 9 godina dugog staža… Svojim je predstavljanjem prije devet godina definirao segment coupé-crossovera, a otad je na europskom tržištu prodan u gotovo milijun primjeraka.

Istovremeno je predstavljen u Londonu, Parizu, Milanu, Barceloni i Kölnu, a cilja na europske vozače koji od crossovera ne traže samo praktičnost, već su im važni dizajn, tehnologija i performanse.

o

Donosi nove tehnologije poput sustava ProPILOT i multimedijskog sustava NissanConnect s ugrađenom Wi-Fi vezom te mogućnosti povezivanja pametnog telefona i internetskog ažuriranja za jednostavniju i sigurniju vožnju.U ponudi motora najzanimljivijim se predstavlja – 1,0-litreni DIG-T trocilindarski motor s turbopunjačem i 117 KS u kombinaciji sa 6-stupanjskim ručnim ili 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom nudi bolje performanse, manju potrošnju goriva i uglađenu vožnju.

Nissan Juke
Proizvodnja posve novog Jukea nastavit će se u proizvodnim pogonima smještenim u Sunderlandu (Engleska).

Prve isporuke kupci u Hrvatskoj mogu očekivati krajem siječnja. Cijene su još uvijek nepoznate, ali očekuje se početna cijena modela od oko 140.000 kuna, pa na više…