BMW X7 pick-up postao stvaran i najavio serijsku proizvodnju?

BMW X Pick up

Pick up vozila izuzetno su korisna za prijevoz velikih i teških stvari, a u zadnje ih vrijeme više viđamo parkirane ispred otmjenih hotela, a ne gradilišta. Bavarski proizvođač odlučio je proizvesti jedan, jedinstveni X7 u pick-up verziji…

Nažalost, neće ići u serijsku proizvodnju tako da će jedini premium pick-up na tržištu biti Mercedes-Benz X-Klasa. Ovaj je X7 izrađen za potrebe izložbe što je šteta jer je ovo jedno od zanimljivijih vozila njemačkog proizvođača automobila posljednjih godina.

Jedinstveni model trenutno je izložen u BMW Welt muzeju pored sjedišta tvrtke u Münchenu. Iako je pick-up forme, X7 u prvi plan stavlja putnike. Razlog je veća unutrašnjost od većine drugih vozila tog segmenta. No, veća kabina uzela je danak teretnom prostoru, tako da u teretni prostor jedva stane motocikl!

Model koji se razvijao punih 10 mjeseci od strane 12 ljudi, zabljesnuo je u Tanzanite plavoj nijansi. Jedinstveni X7 nosi xDrive40i oznake i raspolaže s 340 KS…

BMW X Pick up

U svakom slučaju, zanimljivo je vidjeti BMW u ovakvom izdanju. Mi ne bi odbacili mogućnost serijske proizvodnje u bližoj budućnosti..