Audi skysphere kao koncept premijerno nastupa 10. kolovoza

Audi skysphere concept

Audi ide u budućnost uvjerljivo, moćno. Četiri prstena predstavljaju novi koncept skysphere, prvog člana nove obitelji od tri konceptna automobila koju marka s četiri prstena koristi za predstavljanje svoje vizije budućnosti progresivnog luksuza…

Kabriolet roadster na električni pogon otkriva budućnost dizajna marke iz Ingolstatda. Interijer postaje interaktivni prostor i jedan digitalni ekosustav. Svjetska premijera održat će se 10. kolovoza 2021. u sklopu digitalnog događaja.

Audi će koncept skysphere predstaviti virtualno na “Proslavi napretka” 10. kolovoza s početkom u 19 sati. Tijekom internetskog emitiranja Hildegard Wortmann, članica Uprave za prodaju i marketing pri AUDI AG, najaviti će transformaciju marke i novi svijet premium mobilnosti. Šef marke Audi Henrik Wenders objasnit će usredotočenost na koncept interijera i holistički digitalni ekosustav za novo iskustvo vožnje. Audi novo dizajniranu unutrašnjost vozila naziva “sferom”. Audijev dizajner Gael Buzyn ponudit će uvid u proces projektiranja i objasniti detalje koncepta Audi skysphere na svjetskoj premijeri iz nedavno otvorenog dizajnerskog studija tvrtke u Malibuu.

Foto: Audi